1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Slimka Wav'y i nic nie wiadomo

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krisss3376, Lipiec 24, 2014.

  1. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
    Witam mam taki problem z konsolą kupiłem ją od gościa który mówi że nie wie jaka tam jest przeróbka dał mi gry takie jak Grid 3 Witcher 2 itd Witcher 2 to na pewno XGND3 (Tak to sie pisze? ) więc lt 2.0 lub lt 3.0 jednak gdy nagrywam grę pod to lt czy pod to jest to samo nie mozna odczytac płyty albo nieznany format itd. Miałem kiedyś starszego xboxa z Ixtreme 1.6 zostało mi pare płytek i o dziwo tamte płytki chodzą Fifa 11 Gta 4 Fight Night Champions Fifa street 2012 więc ściągnąłem grę GND 2 nagrałem ją normalnie na sucho tak jak w poradniku i ona nie chodzi przypomniałem sobie że chyba tamte gry nagrywałem najpierw patchowane do Wave 3 i np da się taką fifę 12 spatchować do wave 3 bo na ma wave 13 nie wiem już co mam począć ktoś coś pomoże?:apologetic:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SZYMONZ25

    SZYMONZ25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Jeśli nagrywales gry XGD3 to zwykłą nagrywarką czy ihasem?
    Z gier które napisałeś możliwe ze masz lt 1.9


    Tapnięte z mojej Z1
     
  4. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagraj xgd3 jakąś skanując abgx360 z ustawieniem autofix level 3 i clonem cd z pliku .dvd szybkość x2.4. Jak zadziała to masz lt 3.0. Nagraj jedne xgd3 pod lt 2.0 i 3.0 . Poradniki są na forum.
     
  5. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
    Nagrywałem tak na lt 2.0 i lt 3.0 zwykłą nagrywarką Img Burnem jak w poradnikach i nie dało rady możliwe że mam lt 1.9 jak nagrac taką fifę dajmy na to pod lt 1.9?
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3221
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nic Ci to nie da, wgra Ci się cicha aktualka razem z update dasza i tak nie pograsz.
    Czas na LT 3.0...
     
  7. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
    Mam dasha 15574 co to jest ta cicha aktualka? ale jak ona by się wgrała to chyba wgl bym nie mógł odpalić żadnych gier a ja nie moge odpalić żadnej nagranej na ten moment chciałbym chociaz nagrać te fife i odpalić
     
  8. Dav.e

    Dav.e Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2014
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Cicha aktualizacja to taka aktualizacja która usuwa przeróbkę chyba że masz LT3.0
    Lepiej weź przerób konsolę od razu na LT3.0 i będzie z głowy wszystko będzie śmigać jak marzenie i nie będzie żadnych zmartwień :)
     
  9. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
    Kurcze tylko o to chodzi że na razie nie mogę po prostu z różnych powodów no i próbuje coś wyciagnąć z tego co jest więc minimum lt jakie mam to 1.9 żeby nagrać tą fifę 12 po prostu ją nagrać na sucho? tak jak w poradniku czy przepuszczać ją przez jakieś wave patchery czy abgx?
     
  10. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To są xgd 3 odpalają? i XGD3 nie xgdn3. Jak tam to masz lt 3.0 lub lt 2.0 . Pod każde lt się innaczej xgd3 przygotowuje. Co do xgd2 nie musisz nic robić, skanować itd tylko nagrać i działa. Jak planujesz grać na xbox live to najnowsze lt plus skanowanie każdej gry abgx360.
     
  11. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
    Nagrałem te grę XGD2 i działa nagrałem tak na sucho bez zadnego skanowania wcześniej chyba przepuszczałem te gry w abgx i dogrywało coś .. inna sprawa mnie nurtuje jeżeli mam dasha 15574 to jak to możliwe że mam lt 1.9 przed ta cichą aktualizacją nie było lt 2.0? bo wtedy wychodzi na to że jeżeli przed cichą na tej konsoli był lt 1.9 to powinno ją wywalić a jeżeli po cichej aktualizacji to powinien być lt 2.0 chyba ze po cichej aktualizacji nie było jeszcze 2.0

    EDIT : Według tej strony http://abgx360.net/verified.php?f=name&q=Forza+Horizon

    Forza horizon to XGD3 a Forza mi chodzi więc na Lt 1.9 nie chodziły gry XGD3? według tego wydawało by się że mam co najmniej 2.0?
     
  12. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    wsadź wypaloną płytę do twojego dvd romu i sprawdź ją w abgxie a dowiesz się pod jaką przeróbkę została nagrana ;P
     
  13. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
    Jakieś ustawienia tutorial jak to zrobić?
     
  14. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Rozpoznasz w abgx lt 2.0 będzie pisało ,że nie ma dodanej topologi a lt 3.0 ,że jest dodana.
     
  15. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
    Takie coś jest co to oznacza?
     
Wczytywanie...

Poleć forum