1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Slimka :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tonek12, Luty 15, 2011.

  1. tonek12

    tonek12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam xbox`a 360 slim 250 gb. Ta konsola ma wbudowane wifi lecz nie wiem jak to skonfigurować aby się podłączyć. Neta mam z neo i modem Thomson SpeedTouch 330.
    Proszę o pomoc. I dziękuje z góry za dobre odp ; )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ten modem m wifi w ogóle? bo coś w opisie nie widzę.
     
  4. tonek12

    tonek12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. Scared

    Scared Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ....
    Ustawienia systemu-Ustawienia sieci-skonfiguruj sieć-Tam już chyba będzie proste do zrobienia. :)
     
  6. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Potrzebujesz router z modemem...podpinasz nowe urządzenie do linii telefonicznej a dalej łączysz się poprze wi-fi z konsola, a pozostałymi komputerami kablem.
     
  7. Impulsek

    Impulsek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Trzebinia
    to się nie połączysz ? troche logicznego myślenia -.-
     
  8. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    najtańsze rozwiązanie:
    wystarczy kabelek crossowany którym łaczysz wyjście karty sieciowej w PC z wejściem sieciówki w xboxie
    a w PC udostepniasz połaczenie dla xboxa i działa ,reszta ustawień w linku
    ten modem nie ma wifi więc xboxa bezprzewodowo z nim nie połączysz

    Konfiguracje Xbox Live | Artykuły
     
Wczytywanie...

Poleć forum