1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

SlimKEY (jak ?)

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez snowie2005, Marzec 3, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. snowie2005

    snowie2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bartoszyce
    Czy jest jakaś metoda na wyciągnięcie klucza ze Slima bez tej przejsciowki S-ata ?
    Mam zasilanie do napędu z USB-Probe i zgodny kontroler S-ata na płycie głównej kompa.
    Z góry dzięki za odpowiedzi :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    1. Milion klikniec w Slimkey.
    2. X360 usb pro
    3. Lizard360

    4. Kliknij w slimkey Jak każe wyłączyć napęd to zrób Tak, przytknij probe do punktu mpx01 i włączy napęd. Wejdzie w vendor ale Jak nie pociągnie klucza to ratuje cię SATA usb adapter.

    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
     
  4. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    odblokuj napęd według tutka mxic winbond i daj slimkey w jf
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    A Jak podczas unlocku spierdzieli napęd nie mając klucza to zapłacisz mu za rgh?

    Głupią strasznie poradę dałeś..naprawdę.
    Poza tym kolego, czy napęd zablokowany czy nie i Tak ze Slimkey będzie problem.

    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
     
  6. snowie2005

    snowie2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bartoszyce
    Nie chcę nic robić z konsolą przed odczytem klucza, więc unlock odpada :)

    @ESLORD
    Wielkie dzięki za pomoc. Mam nadzieję, że metoda z MPX01 wypali :)
     
  7. snowie2005

    snowie2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bartoszyce
    Niestety metoda z MPX01 nie wypaliła, a na moim kontrolerze sata napęd nie chce wejść w vendor i nie mogę odczytać klucza.
    Czy przejściówka USB-sata załatwi sprawę, czy lepiej odrazu zainwestować w x360usb pro ?
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Sata-USB napewno będzie działać.

    Wysłane z mojego LGP920 za pomocą Tapatalk
     
  9. snowie2005

    snowie2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bartoszyce
    To teraz jak mam to zrobić ?
    -Zasilanie napędu z USB-Probe,
    -Kabel sata do kompa,
    -Przerzucić sata do adapteru w porcie USB konsoli, wyłączyć/włączyć napęd,
    -Podłączyć sata do kompa i SlimKey lub intro
    Wszystko dobrze zrozumiałem ?
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zle tylko polaczyc do usb i przepiac sie na sata

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  11. snowie2005

    snowie2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bartoszyce
    Czyli zasilanie z usb-probe, sata do przejsciowki, przepiąć na sata w kompie i intro ?
     
  12. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
    Tutaj masz wszystko ładnie opisane.
    http://xboxforum.pl/artykuly-f206/[...flash-lite-dg-16d4s-jungleflasher-124974.html
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum