1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Słuchawki+adapter=brak dźwięku?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez crimer, Grudzień 22, 2011.

  1. crimer

    crimer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zagłębie Dąbrowskie
    Witam,

    kupiłem niedawno ten adapter Adapter Headset Xbox360 podłącz słuchawki od PC (1981054790) - Aukcje internetowe Allegro podłączyłem do pada słuchawki wpiąłem i niestety nie uzyskałem dźwięku... Jak pogłaśniam i przyciszam to szumi coś w słuchawkach ale niestety nic więcej. Słuchawki podłączone pod PC działają. Co może być tego powodem?:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    a Ty chcesz dzwiek z gry w tym slyszec?

    Wysłano z GT-I9000 z użyciem Tapatalk
     
  4. crimer

    crimer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zagłębie Dąbrowskie
    No a czemu nie :p Pytam tylko :)
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Te słuchawki sa do rozmowy nie do odgłosów z gry
     
  6. crimer

    crimer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zagłębie Dąbrowskie
    Aha :/ a jest jakiś sposób żeby uzyskać głos z gry w słuchawkach?
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Np z głośników, telewizora, amplitunera, zależy jak masz podłączony dźwięk i czy tez urządzenia maja wyjście słuchawkowe
     
  8. crimer

    crimer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zagłębie Dąbrowskie
    Właśnie o to chodzi że mam konsole podłączoną pod monitor od kompa... Myślałem że na słuchawkach będę grać... W pokoju mam jedynie kino domowe podłączone pod kompa...
     
  9. crimer

    crimer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zagłębie Dąbrowskie
    Próbowałem podłączyć złączem euro sam dźwięk pod kino no i się da, dźwięk owszem jest ale nie mogę wpiąć kabla HDMI więc nie mam obrazu, ponieważ z euro wystaje kawałek plastiku uniemożliwiający podpięcie... Jest jakiś inny sposób?:)

    Jak nie to takie słuchawki już się nadają? Bo ja widzę to samo wejście na zdjęciu co ten mój adapter...
     
  10. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Tak, rozebrać obudowę wtyku AV
     
  11. crimer

    crimer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zagłębie Dąbrowskie
    I tak zrobiłem tymsamym mam obraz na monitorze i dźwięk z kina - temat można uznać za zamknięty - dzięki ;)
     
  12. farrer92

    farrer92 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  13. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Poczytaj ten temat to będziesz wiedział
     
  14. farrer92

    farrer92 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przykro mi, ale czytajac temat juz 3 raz nadal nie uzyskuje odpowiedzi na moje pytanie. A wiec w standardowym kablu ktory mam rozebrac abym mogl wsadzic HDMI i ten drugi sa tylko WYJSCIA na dzwiek prawy i lewy. A w moich glosnikach sa 3 wyjscia ktore mam wsadzic w karte dzwiekowa kompa aby dzialaly wszystkie, jeden na centralny+subwoofera, jedno na przedni lewy i prawy i jedno na tylny lewy i prawy. No to jak mam wsadzic te 3 koncowki w te dwie aby dzialaly wszystkie?
    Nie wiem czy dosc zrozumiale napisalem ale jak bedzie lipnie to napisze jeszcze raz ze zdjeciami :)



    Edit:
    Juz nie trzeba, znalazlem opis jak wpisalem po prostu xbox logitech x-530 w google i odpowiedz jest na tym forum :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum