1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Słuchawki Logitech G35 i gameplaye. Potrzebuje pomocy!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez converter11, Kwiecień 11, 2013.

  1. converter11

    converter11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Jestem jeszcze zielony w tych sprawach więc potrzebuje kilku opinii, wskazówek i wyjaśnień. Pierwszym pytaniem jakie chce do was skierować to czy jest możliwość podłączenia słuchawek Logitecha G35 w jakiś sposób pod xboxa360, chodzi mi tutaj o sam dźwięk niekoniecznie mikrofon ( jeżeli tak to jaki). Drugim pytaniem jest nagrywanie gameplayow przez kartę telewizyjną. Znalazłem kiedyś poradnik jak facet nagrywał obraz z dzwiękiem podłaczajac sie dsubem i jakimis przejsciówkami do karty telewizyjnej a nastepnie przechwytywał obraz z dzwiekiem na komputer. Chciałbym o dokładne wyjaśnienie czy mogłbym nagrać gameplay z przechwyconego obrazu na komputerze (np. Frapsem) i dodać swój komentarz na sluchawkach logitecha ktore beda podlączone do komputera na USB (oczywiście mając dźwiek z xboxa). Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Co do gameplay to karta z tv hdmi i zalatwia sprawe lub cinch.
     
  4. converter11

    converter11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadasz jakąś karte godna polecenia a dość tanią ?
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Z hmdi sa drogie z dsub maja rozna jakos. Co sluchawek mozliwe ,ze przejsciowka w google moze jest jakies info
     
  6. converter11

    converter11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    próbowałem cos znalezc zwiazanego z tymi sluchawkami lecz nic nie znalazlem. Ma ktoś jakieś rozwiązanie ?
    Jeżeli xboxa podlącze dsubem razem z niezbednymi przejściowkami do komputera to jest mozliwosc odsluchania wszystkiego na sluchawkach tj. grać przez komputer?
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Karta musi miec in dsub ma kabel video i audio i powino smigac. Do sluchawek to z tv lepiej brak syg , chyba jak rozgrzebierz wtyczke cos sie moze da zrobic. Na forum byl temat o nagrywanie gameplay bys musial poszukac moze wiecej info znajdziesz.
     
  8. converter11

    converter11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale tak analizując to obraz i dźwiek z xboxa jest otwierany w oknie telewizyjnego playera, jeżeli dźwiek zostanie przeniesiony do komputera to nie będzie możliwości sluchania na sluchawkach na usb przez komputer ? W tyczkach nie chcę grzebać bo duże ryzyko jest i później bedzie problem ze sprzedażą także ta opcja z góry odpada :)
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jal chcesz z kompa to tak sluchac to tak kabelek aux z telewizyjej wpinasz do dzwiekowej i smiga . Tylko aux w windowsie wlaczyc. A jakosc obrazu z dsub mizerna.
     
    1 osoba to lubi.
  10. converter11

    converter11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak wyglada sprawa z tunerem telewizyjnym z hdmi, 120zl to jeszcze znośne koszty. Jak bedzie wygladala sprawa z jakoscia odtwarzania? Jaki schemat podłączenia bedzie ?
     
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Hdmi tym leci dzwiek obraz i auxem pewnie tv i dzwiekowka.
     
  12. converter11

    converter11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko koniecznie musi byc na wejsci PCI ?
     
  13. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Wedlug mnie ma znaczenia. Ci co maja tv hdmi ci powiedza co i jak . Ja mialem wpietego xa podstare dsub i cinch.
     
Wczytywanie...

Poleć forum