1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Smart Glass

Temat na forum 'Xbox Live' rozpoczęty przez Skyfall1995, Październik 15, 2014.

  1. Skyfall1995

    Skyfall1995 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2013
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Witam mam pewne pytanie czy funkcja smart glass działa dobrze na xboxie 360 i dokładnie czy ta aplikacja działa an akzdej wersji xboxa oraz czy działa na kazdym smartfonie oraz tablecie.Jeśli ktos by mi to ładnie opisał byłbym wdzięczny. :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Działa praktycznie na każdym WP8 i iOS. W przypadku Androida potrzebujesz wersji 4.0 lub nowszej.

    A jak działa, to nie wiem. Ostatni raz w czasie gry testowałem to przy Forzie Horizon 1 i wyświetlało mapę, potem jakoś ucichło o tej appce.
     
  4. mikokuba1

    mikokuba1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2014
    Posty:
    141
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Szczerze według mnie to jest zbędne. Ale ma kilka tajnych funkcji np.sterowanie dashboardem z telefonu, opisy gier, możliwość dania do pobrania i wiele więcej. Aby mieć sterowanie konsola musisz mieć włączona konsole i podłączona do live.
     
  5. TheG4brieL

    TheG4brieL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    I konsola jak i urządzenie na którym masz aplikację muszą być podłączone do tej samej sieci. Próbowałem w pracy (chciałem wyłączyć konsolę w domu) ale dostałem właśnie taki komunikat o podłączeniu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum