1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Śmietnik - pytania i odpowiedz związane z nowym dashboardemi, FW itd.

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez mikul1991, Listopad 2, 2010.

  1. mikul1991

    mikul1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    270
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie wiem co o tym sądzicie, ale moim zdaniem na tym forum powinno znaleźć się miejsce dla osób totalnie zagubionych w dość skomplikowanej aktualnej sytuacji związanej z nowym dashboardem i ewentualną przeróbką.

    Dlaczego śmietnik? Ano dlatego, że chciałbym, aby żadne pytania nie były zakazane. Inne tematy mają swoje wymagania (żadnych pytań, tylko sprawdzone info itd.) więc przyda się jeden całkowicie otwarty.

    Jeśli macie pytania - walcie tutaj. Na pewno znajdzie się ktoś na tyle kompetentny, kto będzie chciał pomóc. Nie zapomnijcie jednak o symbolicznym "Dziękuję".

    KRYTYKOWANIE INNYCH UŻYTKOWNIKÓW W TYM TEMACIE NIE JEST MILE WIDZIANE!


    Proszę moderatorów o przeniesienie tematu do działu oprogramowanie, ponieważ wpisałem się nie tam gdzie trzeba (miałem otwarte kilka zakładek i wybrałem nie odpowiednią). Przepraszam za kłopot!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  4. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
  5. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    A po co Twój? Przenoszę
     
  6. mikul1991

    mikul1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    270
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak wiadomo nowy Dragon Ball nadal nie prosi o aktualizację na starym dashoardzie, a i na nowym chodzi bez problemu. Ciekawe jak sytuacja długo się utrzyma.
     
  7. grzebcio33

    grzebcio33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    ja zapytam sie mam EX LT, i co teraz robic instalowac? i o co chodzi z tym LT +
     
  8. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    @grzebcio33

    Póki gry nie wymagają nowego Dasha siedź na 9199.
     
  9. grzebcio33

    grzebcio33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    ale ogulnie o co chodzi z tym Lt+
     
  10. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Taka mała uwaga ogólnie się pisze przez ó a nie przez u :D
     
  11. mr.cherry

    mr.cherry Użytkownik Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kostrzyn nad Odrą
    Czyli gry, które będą wychodziły w najbliższym czasie, np. Assasin's Creed Brotherhood, będą wymuszały aktualizacje dasha?
     
  12. Kondziu360

    Kondziu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    LT+ będzie nową wersją iXtreme, mającą na celu ominięcie zabezpieczeń Microsoftu, które pojawiły się w Becie Dasha.
    Prawdopodbnie gry wydawane w niedalekiej przyszłości, nie będą odpalać na żadnej z aktualnych wersji iXtreme.
    Tak przynajmniej ja zrozumiałem obecną sytuacje, nie zagłębiałem się dokładnie w temat, ze względu na bałagan w tematach związanych z nowym dashem...

    mr.cherry - tak.
     
  13. Wielblad

    Wielblad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy nie będzie opcji by anulować instalację dasha i grać na starym? Podobno kiedyś tak się dało.
     
  14. Kondziu360

    Kondziu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie słyszałem o tym, mam konsole od 2 lat i zawsze aktualizowałem dasha bo było to wymagane...
     
  15. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ac b chyba nie bedzie tego wymagało ale premiey grudnio już chyba tak bo rok temu było tak że gry przez miech chodziły na starym a potem trzeba było aktualizować
    ale jak rozumiem wypowiedzi z innych tematów to LT+ i nowy patcher jest w drodze więc nie ma obaw gdzieś pod koniec listopada pewnie trzeba będzie wgrywać;))
     
  16. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Podobno kiedyś ktoś na pierwszym xboxie odpalił GTA4. Nie można anulować instalacji dasha tzn można, ale równa się to z tym iż nie uruchomisz nowych gier.
     
  17. Wielblad

    Wielblad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli zero szans na AC:Brotherhood na 9919 ? :(
     
  18. ksionc

    ksionc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wielblad niestety nie powiem ci gdyz moja krysztalowa kula gdzies sie zapodziala. Jak zamowie nowa na allegro lub znajde stara to napewno wysle ci pw.
     
  19. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ha patrz a moja schowała się za xboxem a szukałem jej cały dzień
     
  20. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Bedzie dzialac, jak spyta czy chcesz aktualizowac,to klikniesz nie i grasz :D
     
  21. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A jak klikniemy tak to co się stanie? Przecież nie zaaktualizuje nas do nowego dasha
     
Wczytywanie...

Poleć forum