1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Smutny problem XBOX LIVE

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez [matheok], Sierpień 10, 2010.

  1. [matheok]

    [matheok] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam!
    Wlasnie wrocil mi komputer z naprawy, bo walnal w niego piorun. Dawniej xbox live mialem poprzez karte sieciowa (zintegrowana). Teraz mam taki problem, mianowicie po formacie konfiguruje wszystko tak jak kiedys, podlaczam kabel crossowany do karty i do xboxa i wydaje sie wogole nie reagowac, w xboxie podczas testu mam komende zebym sprawdzil, czy kabel podlaczylem. Dodam, ze na PC ikonka od karty to "kabel sieciowy odlaczony". Moje pytanie, czy wraz z innymi czesciami, poszla rowniez karta sieciowa do piachu, czy ja cos zle konfiguruje???? Po wlaczeniu xboxa powinno wyswietlac mi jakiekolwiek polaczenie na PC, tak????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Krepel7

    Krepel7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mikołów
    Moim zdaniem to karta sieciowa poszła skoro wszystko robisz tak jak wcześniej, ale sieciówki są dosyć tanie także nie jest źle . Chociaż lepiej kupić router bo nie musisz mieć włączonego kompa żeby na xbl pograć :)
     
  4. [matheok]

    [matheok] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak planuje zrobic, aczkolwiek warto sie upewnic. Dziwne, ze system ja wykrywa, menadzer urzadzen itp.
     
  5. Krepel7

    Krepel7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mikołów
    Ja miałem podobnie kiedyś :) Też miałem zepsutą karte sieciową ale mi ją wykrywało :p
     
  6. DragonFly

    DragonFly Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2007
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska-Wrocław
    wiesz.. wyglada na to ze nie ma fizycznego polaczenia miedzy pc a konsola, lub ew uszkodzony kabel cross
     
  7. Koldy

    Koldy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Na podkarpaciu
    kabel uszkodzony, lub wtyk w karcie.

    Podłącz może internet do tej karty sieciowej i zobacz co robi. (jak w ogóle neta masz podpiętego?)
     
  8. szyna55

    szyna55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miałem kiedyś to samo. Karta sieciowa padła. Kup nową i po sprawie koszt 20zł.
     

Wczytywanie...

Poleć forum