1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Smutny problem XBOX LIVE

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez [matheok], Sierpień 10, 2010.

  1. [matheok]

    [matheok] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam!
    Wlasnie wrocil mi komputer z naprawy, bo walnal w niego piorun. Dawniej xbox live mialem poprzez karte sieciowa (zintegrowana). Teraz mam taki problem, mianowicie po formacie konfiguruje wszystko tak jak kiedys, podlaczam kabel crossowany do karty i do xboxa i wydaje sie wogole nie reagowac, w xboxie podczas testu mam komende zebym sprawdzil, czy kabel podlaczylem. Dodam, ze na PC ikonka od karty to "kabel sieciowy odlaczony". Moje pytanie, czy wraz z innymi czesciami, poszla rowniez karta sieciowa do piachu, czy ja cos zle konfiguruje???? Po wlaczeniu xboxa powinno wyswietlac mi jakiekolwiek polaczenie na PC, tak????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krepel7

    Krepel7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mikołów
    Moim zdaniem to karta sieciowa poszła skoro wszystko robisz tak jak wcześniej, ale sieciówki są dosyć tanie także nie jest źle . Chociaż lepiej kupić router bo nie musisz mieć włączonego kompa żeby na xbl pograć :)
     
  4. [matheok]

    [matheok] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak planuje zrobic, aczkolwiek warto sie upewnic. Dziwne, ze system ja wykrywa, menadzer urzadzen itp.
     
  5. Krepel7

    Krepel7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mikołów
    Ja miałem podobnie kiedyś :) Też miałem zepsutą karte sieciową ale mi ją wykrywało :p
     
  6. DragonFly

    DragonFly Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2007
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska-Wrocław
    wiesz.. wyglada na to ze nie ma fizycznego polaczenia miedzy pc a konsola, lub ew uszkodzony kabel cross
     
  7. Koldy

    Koldy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Na podkarpaciu
    kabel uszkodzony, lub wtyk w karcie.

    Podłącz może internet do tej karty sieciowej i zobacz co robi. (jak w ogóle neta masz podpiętego?)
     
  8. szyna55

    szyna55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miałem kiedyś to samo. Karta sieciowa padła. Kup nową i po sprawie koszt 20zł.
     
Wczytywanie...

Poleć forum