1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sniper Elite 3

Temat na forum 'Pomoc Pytania Problemy' rozpoczęty przez mattbos, Lipiec 5, 2014.

  1. mattbos

    mattbos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    berlin
    Mam problem w tej grze. Mam 99% kampani i nue moge znalezc ostatnego weapons upgrade. Szukalem juz z poradnikami i filmikami. Szukalem juz 3 razy wszystkich zolniezy, ktorzy powinni miec upgrade do broni. Jakies pomysly?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. roch0

    roch0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Masz wszystkie TU? To może być jakiś bug ;)

    Wysłane z mojego ST25i przy użyciu Tapatalk 4
     
  4. mattbos

    mattbos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    berlin
    Mam 142/143 znajdzki i brakuje mi tego jednego upgrade...jak zwykle cos sie musialo posypac...
     
  5. roch0

    roch0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Może jaśniej napisze... Masz wszystkie aktualizacje do tej gry?

    Wysłane z mojego ST25i przy użyciu Tapatalk 4
     
  6. mattbos

    mattbos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    berlin
    Te co sie automatycznie pobieraja podczas wlaczania gry? Nie bylo zadnej aktualizacj do Snipera...
     
  7. roch0

    roch0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Mi się wydaje, że była, zajmowała około 30 MB. Ale skoro mówisz że byłeś podłączony do internetu jak grałeś to nie wiem co jest nie tak.

    Wysłane z mojego ST25i przy użyciu Tapatalk 4
     
  8. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Aktualizacja tylko jest z DVD , gra ma bardzo dużo bugów , kiedyś grałem z kumplem i na 3 misji zbugowałem się na drabinie :)
     
    1 osoba to lubi.
  9. mattbos

    mattbos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    berlin
    Ale z ta aktualizacjq mowisz o XONE czy X360? Mi chodzi o gre na XONE.
     
  10. roch0

    roch0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Ja mówiłem o 360 ;)

    Wysłane z mojego ST25i przy użyciu Tapatalk 4
     
Wczytywanie...

Poleć forum