1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sniper Elite V2 - LT 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cd1, Maj 6, 2012.

  1. cd1

    cd1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Witam

    Czy jest możliwość instalacji tej gry na LT 2.0 bez aktualizacji Dashboardu ?? Ponieważ po zrobieniu Topology ( gra jest na XGD3 ) i nagraniu, gra wymusza aktualizacje dashboardu, a nie chce tego robić, ponieważ wszystkei wcześniejsze gry XGD3 musiałbym ponownie robić z Title Update lub przerabiać na LT 3.0 :)
    Jak tego unkinąć ??

    Z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Musisz zrobic update jak chcesz grać
     
  4. cd1

    cd1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    A czy gra z TU będzie działałą na LT 2.0 przed cichą aktualizacją ( dashu poniżej 13604 ) ??
     
  5. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    musisz z aktualizować dasha inaczej nie pójdzie
     
  6. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    gra ma xgd2 to jak zrobisz aktualizację to będzie chodzić ale tytuły xgd3 już nie wtedy zostaje Ci zabawa w TU albo wgraj LT 3.0. Ja przy battleship zrobiłem aktualizację a dzień później wgrałem LT 3.0 i kupiłem iHAS i mam spokój bo jak wyjdzie fajna gierka wymagająca nowego dasha to gram bez problemu :)
     
  7. cd1

    cd1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Gra ma NA PEWNO XGD3 :)
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    W takim razie: jakim sposobem wgrałeś "Topologię"?

    Gra jest w systemie XGD2, więc Dash'a możesz zaktualizować (jeśli masz niższego od 13599, to usunie LT), ale do gier XGD3 trzeba będzie dogrywać TU.
     
  9. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    gra na pewno ma xgd2
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  11. qweasdqweasd

    qweasdqweasd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przecież podałem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum