1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sniper Elite V2 LT.3.0 Aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TyPeK, Maj 2, 2012.

  1. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Siema, nagrałem SE V2 i przy uruchomieniu wyskakuje mi aktualizacja i nie wiem czy to robić ? nie wiem czy nie usunie mi przeróbki czy coś ? Mam dasha 2.0.14719.0 i LT.3.0. Mogę śmiało aktualizować ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    to masz najnowszego Dasha : 2.0.14719.0
     
    1 osoba to lubi.
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jeśli chce z gry to aktualizuj.
     
    1 osoba to lubi.
  5. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no to robię to ;)

    wszystko działa dzięki za szybkie odpowiedzi. Do usunięcia
     
    1 osoba to lubi.
  6. panfior

    panfior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja tez aktualizowałem, ale u mnie nie działa. Mam LT 3.0 i takiego samego dasha. O co chodzi ? i co mam robić?
     
  7. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    #up wyjaśnij w jaki sposób nie działa wyskakuje coś ?? bo wiesz jak napiszesz że nie działa to jest trudno określić przyczynę.
     
  8. bert93

    bert93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Ja mam tak samo jak chce pograć w Kinect Sports Season Two przez neta też prosi o aktualizacje a nie dawno już aktualizowałem.Też najnowszy dash i LT 3.0.Czekam aż panfior wyjaśni dlaczego jemu nie działa.
     
  9. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak się ma dasha 14xx i lt3.0 to wina jest w ripie złe nagrany
     
  10. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nagrajcie ImgBurn z Toturialem który jest tu na stronie i powinno działać, mi działa.
     
  11. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    imgburn to shit jakby co to clonecd i dobra płyta ,nawet nie trzeb skanować abgx360 to xgd2
     
  12. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jaki shit jak wszystkie gry tym nagrywam i działają bez problemu, i łatwy w obsłudze.
     
  13. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja nagrywam na maxellach i imgburn kładzie jedną za drugą a clone nie dlatego shit
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Usunęło Ci LT?
     
Wczytywanie...

Poleć forum