1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sniper Elite V2 XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Masownik20, Kwiecień 30, 2012.

  1. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Quote:
    C O M P L E X

    P R E S E N T S: Sniper Elite V2 (c) 505 Games
    Region: Region Free Languages: English
    Size: 1 DVD Genre: Shooter
    Platform: XBOX 360 Date: April 2012

    Release Info:

    XGD2
    Min Kernel Required: v2.0.14719.0


    You are an Allied sniper, dropped into Berlin at the end of World War II
    as the Red Army tightens its grip on the city. Your mission is to assassinate
    five V2 rocket scientists that have been identified as wishing to defect to
    the Russians

    Notes:

    Uncut!

    Enjoy This Fine COMPLEX Release! Greetings go to ViMTO, SWAG & Venom!

    bmx!
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Czekałem na to.Poza tym jest już do tej gry dostępny dodatek " Assassinate the Führer ".
    Z tego co czytałem to gra potrzebuje najnowszego dasha 14719-może to ktoś potwierdzić ?
    Dzięki za wyciąg z abgx-a Opael,jednak to prawda-trzeba znowu zrobić update konsoli.
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    -------------------------------------------------------------------------------
    \\//\\//\\//\\// _ |_ _ \ \/ /_ _ _ \\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\
    //\\//\\//\\//\\ (_||_)(_|/ /\ \_||_ | | //\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//
    ------------------------_|------_||_||_|--v1.0.6-------[http://abgx360.net]----

    Checking for updates to GameNameLookup.csv and abgx360.dat...
    Server file GameNameLookup.csv no newer than local file - not retrieving
    Server file abgx360.dat no newer than local file - not retrieving

    C:\Users\root\Desktop\1021-SniperV2\1021\complex-sniperv2.dvd is valid

    Checking Game
    ISO: "C:\Users\root\Desktop\1021-SniperV2\1021\complex-sniperv2.iso"
    Size: 7838695424 bytes
    Files in ISO: 340, Folders in ISO: 28
    Total bytes used: 3455180092 (47.34%)
    Game appears to have random padding

    Checking default.xex
    Original PE Filename: SEV2_Submission.exe
    Original PE Timestamp: 2012/03/22 15:17:11
    Min Kernel Required: v2.0.14719.0
    Game Name: Sniper Elite V2
    No Avatar Awards
    Achievements: 41 Achievements totaling 1000 Gamerscore
    XEX CRC = 52DC2447
    XEX Media ID: 97E82287E90A3E46A08BB2FE-40D59EC2

    Region Code: 0x00FF00FF
    PAL
    NTSC/U

    Checking SS
    Timestamp of Authoring: 2012/03/27 00:00:00
    Timestamp of Mastering: 2012/04/10 16:34:53
    SS Version: 2 (trusted)
    SS CRC = 8B2A0487 (RawSS = 9467D4FC)
    SS Media ID: 97E82287E90A3E46A08BB2FE-40D59EC2 (matches game)
    SS looks valid

    Checking DMI
    Timestamp of Authoring: 2012/03/27 00:00:00 (matches SS)
    DMI CRC = 260589CF
    DMI Media ID: 97E82287E90A3E46A08BB2FE-40D59EC2 (matches game)
    DMI looks valid

    Checking PFI
    PFI CRC = 23A198FC
    PFI matches known data (14th - 15th Wave)

    Video partition found
    Video CRC = F0420AFA (V0 = 399B7D77, V1 = 4B46A121)
    Video partition matches known data (15th Wave)

    Basic Stealth check passed!

    Starting Verification
    Looking for 8B2A048752DC2447.ini in the online verified database
    There is no verified rip of this Xex/SS combination in the online database
    Failed to find a verified ini file for this Xex/SS combination
    Verification failed

    Starting AutoFix
    Looking for Xex_52DC2447.ini in the online verified database
    There is no verified rip of Xex CRC 52DC2447 in the online database
    Failed to find a verified ini file for this Xex
    AutoFix Failed, Stealth is still unverified
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, wymagany DashBoard to 14719.
     
  6. BONO

    BONO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    czy To prawda mam LT 3.0 dash 14717 czy jak zapyta mnie o aktualizację dasha to po tym jak zaktualizuję będę musiał znowu przerabiać konsolę?
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie dosyć ,że nie na temat to jeszcze glupie pytanie.
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie, aktualizuj.
     
    1 osoba to lubi.
  9. B14CK

    B14CK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dlaczego nie aktualizowac??
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Spójrz na jakie pytanie Ci odpowiedziałem i zwróć uwagę na interpunkcję.
     
    1 osoba to lubi.
  11. BONO

    BONO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dziękuję za pomoc wypalone na IHASIE zaktualizowane i hula z hdd
     
  12. Qmac

    Qmac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam za pytanie ale jestem dosyć już pół roku zacofany, mam lt 2.0 wejdzie mi ta gra? i co z aktualizacją?
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli wgrasz Dash'a wyższego od 13604 (w tym przypadku 14719), to do gier XGD3 będzie trzeba dogrywać TU: http://xboxforum.pl/artykuly-206/po...-gry-xgd3-dzialaly-po-cichej-aktualce-109975/

    W tą grę zagrasz, ale będziesz miał problem z innymi grami (XGD3 i XGD2_AP2.5).
     
  15. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Po co mu TU skoro gra jest XGD2 ? Jak masz dasha niższego od 599 to nie ruszy bo wywali Ci lt, jak masz wyższy to ruszy bez problemu
     
  16. beergas

    beergas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To Panowie jeśli mam Lt 2.0 i dash 13604, konsolka nie podłączana do neta, to jeśli zaktualizuje to już będzie lipa ?? z grami które mi działają do tej pory ??
     
  17. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    XGD3 przestaną działać ale odpalisz je po wgraniu TU
     
  18. beergas

    beergas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No to pograne :( i dzięki za odpowiedz szkoda że tak kombinują
     
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gry XGD3 i XGD2_AP2.5 przestaną działać.
     
  20. Shonk

    Shonk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja zrobiłem aktualizację na lt 3.0 i starsze gry normalnie śmigają
     
  21. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    A czemu miałyby nie działać?
    Tyle, że nie możesz instalować gier XGD3, nagranych zwykłą nagrywarką.
     
Wczytywanie...

Poleć forum