1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sniper: Ghost Warrior 2 (2013) XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Marzec 11, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]


    RELEASE: Sniper.Ghost.Warrior.2.XBOX360-COMPLEX
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jedyne słowa, które się cisną na usta to: W końcu!
     
  4. mosciccak

    mosciccak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich mam problem z wypaleniem tej gry . sciagnolem obraz gdy go odrazu wypalilem bez pliku dvd gra nie ciagnie . puszczalem przez abx tak jak sie przepuszcza pod XGD3 wyskakuje czerwony napis przy paleniu pod XGD2 to samo opisywalem ten problem w watku dla screenow ABX nie mam odpowiedzi moze ktos mi pomuc ??
    z gory dziekuje ;)
     
  5. Łukasz Zimak

    Łukasz Zimak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrane zwykła nagrwyarka na emtecu przez clone cd dziala bez problemowo :D
     
  6. mosciccak

    mosciccak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok ale jak robiles plik .dvd ?
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    To masz cos z iso ,jaki masz blad na czerwono? Zrob skan abgx z ustawieniem autofix level 3.
     
Wczytywanie...

Poleć forum