1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sniper : Ghost Warrior

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Scott027, Lipiec 15, 2010.

  1. Scott027

    Scott027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otóż mam pewien problem z tą grą, a mianowicie : gdy próbuję ją włączyć wyskakuje mi informacja że trzeba coś tam uaktualnić, a więc daje żeby uaktualniło, po chwili kończy się uaktualnianie i resetuje mi xbox'a. Po jego włączeniu znowu gra zamiast się włączyć wyskakuje to samo że trzeba uaktualnić i tak w kółko. Zna ktoś odpowiedź dlaczego tak się dzieje ? czy to może być wina płyty ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. [matheok]

    [matheok] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    aktualizacja. Zatwierdzasz, czekasz, aż uruchomi sie ponownie konsola, włączasz ponownie i chodzi. Jesli sie powtarza, to daj Nie, a za drugim razem napewno odpali bez prośby o aktualizacje
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zauktulizauj offline z pena lub cd
     
  5. Kalita

    Kalita Banned

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stargard
    Może ci się coś w konsoli popsuło lub potrzebujesz jakiś sterowników do tej gry
     
  6. szembor

    szembor Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W-wa
    sterowniki do gry na xboxa :) ?
     
  7. Kalita

    Kalita Banned

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stargard
    No nie wiem ale może jakieś sterowniki wymagane są w konsoli?
     
  8. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Kalita jak sie nie znasz to nie pisz
     
  9. Kalita

    Kalita Banned

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stargard
    Ok będę czytał inne posty i się uczył zanim coś napisze :)
     
  10. Scott027

    Scott027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko że jeżeli daje by nie aktualizował to przechodzi do menu xbox'a, a jak próbuje włączyć grę to znowu wyskakuje okienko o aktualizacji
     
  11. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    A ta gra to nie przypadkiem spaczowana do innego wave "kopia zapasowa" ?
     
  12. Scott027

    Scott027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli może być płyta źle nagrana ?
     
  13. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Nie , po prostu jak spaczujesz grę to nie zaktualizujesz konsoli z płyty pomimo tego że po odpaleniu gry pokazuje się taka informacja . Musisz zrobić update ( zaktualizować dashboard konsoli ) z płyty CD lub pendriva i po kłopocie . Tutoriale masz na forum .
     
  14. Scott027

    Scott027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, spróbuje, dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum