1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Soft LT+

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez marnowak, Kwiecień 20, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. marnowak

    marnowak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Do jakiego wave obsłuży Xtreme 1.1 LT+?
    Piszą, że wszystkie, ale ciągle pojawiają się nowe gry, więc jaki najnowszy wave będzie jeszcze obsłużony przez LT?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Kazdy wave obsluzy, poniewaz go nie sprawdza.
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    lt i lt+ łyka wszystkie wave narazie....czyli bodajże 11
     
  5. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Na chwilę obecną odpalisz wszystkie, dostępne gry...
    A co dalej, nie wiem.
     
  6. marnowak

    marnowak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A do Thoshiba-Samsung TS-H943 najnowszy soft to 1.0 LT+?
    Taki znalazłem na XBINS-ie. Jest na niego 1.1?
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    na samsunga jest tylko lt...innego nie potrzeba bo samsung nie wspiera ap
     
  8. marnowak

    marnowak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wgrałem te LT+ 1.0.

    Teraz jeszcze kilka pytanek.
    1. Mam tu dash-a, na który mogę zrobić JTAG-a, a więc nie chcę go aktualizować. Większość tych gier chce aktualizacji. Jak je uruchomić bez robienia aktualizacji? Sądziłem, że chciał aktualizacji ze względu na wave-y (gry z większymi jak 3. Do wave 3 o aktualizacje nie prosi). Wytłumaczcie mi po co woła o aktualizację skoro mam LT+? Gry chodzą na innym XBOX-ie, ale tamtemu zrobiłem aktualizację (miał już i tak dash-a 2,8, a z tego co wyczytałem JTAGA już na takim nie postawię).
    2. Jak zrobię JTAG-a, to jaki dash wgrać i skąd wziąść (XBINS)? Wgrywa się jakieś przerobione dash-e, a nie te Microsoftu, czy jak- bo inaczej to chyba JTAG byłby bez sensu? Czy uruchamianie płyt z dysku twardego bez konieczności wkładania płyty do napędu może być wykonane tylko w konsoli z JTAG-iem? Widziałem jakieś sposoby instalacji XexMenu z płyty, gdzie w opisie było no-jtag- chodziło tylko o sposób wgrania Xex-a?
     
  9. marnowak

    marnowak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sam sobie odpowiadam.
    1. Najlepiej wgrać freeboot-a+dash 12611. Już nie po prosi o aktualizację, aczkolwiek mogą trafić się nowsze gry wymagające nowszego dash-a. Wówczas trzeba szukać patch-y.
    2. Nie wolno robić aktualizacji z Microsoftu. Należy wgrać dash 12611 dostępny w paczce z freeboot 0.4. XexMenu najlepiej wgrać przez płytę, bądź ewentualnie pendrive(nie możliwe ze starszymi dash-ami- brak obsługi pendrive-a).
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum