1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Soul Calibur 4 Postać Vadera

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kmg.al, Marzec 21, 2011.

  1. kmg.al

    kmg.al Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Takie pytanko jak odblokować Vadera w SC4?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Trzeba go kupić jako DLC.
     
  4. kmg.al

    kmg.al Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Ale dupnie, a ile te dlc kosztuje?
     
  5. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
  6. kmg.al

    kmg.al Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Dzięki wielkie, szukałem na plXBL i nie ma :(

    No ale nic, jeszcze raz dziękuje ; )
     
  7. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1661
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    A jest jakaś możliwość zdobycia wszystkich tych postaci bez kupna?
    Widziałem swego czasu na YT filmik gdzie koleś miał postacie ze Dragon balla i takie jak Spiderman, Superman, Batman itp.
     
  8. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    To były postacie zrobione w edytorze. W necie jest sporo tutoriali z ustawieniami jak stworzyć daną postać. Niektórych postaci w edytorze też nie zrobisz, bo mogą wymagać płatnych DLC z ciuchami.
     
  9. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1661
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Ale bardziej mi chodzi o to czy idzie jakoś te postacie (przez savy w grze) przenieś? Czy w ogóle w necie jest gdzieś taki save.


    W innym temacie o FNC było wspomniane że niby rzekomo jest taka możliwość we FNR 4. I teraz pytanie czy to prawda albo bardziej ściema.

    Nie znam się na tym, dlatego pytam.

    EDIT:
    A to że w edytorze można zrobić to wiem. Widziałem na YT tutki jak zrobić daną postać. No ale chyba nikt nie będzie robił XX godzin tych postaci. Wolę w tym czasie grać a nie bawić się w robienie. Dlatego czy jest jakaś możliwość ściągnięcia ich sobie za jednym razem..
     
Wczytywanie...

Poleć forum