1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Soul Calibur V a Ixtreme Burner Max

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Szuwar_R, Kwiecień 8, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Szuwar_R

    Szuwar_R Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema! czy jak nagram nagrywarką Ixtreme Burner Max Soul Calibur V który normalnie odpala na LT 3.0 zadziała mi wtedy na LT 2.0?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. Szuwar_R

    Szuwar_R Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmmm... to po co ten Ixtreme Burner Max skoro gry nie nagrane do końca "truncate" i tak działają?
     
  5. mitsurugi6

    mitsurugi6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na przykład żeby zainstalować je na dysku jak się ma lt 3.0 bo inaczej ich nie zgrasz na dysk
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  7. Szuwar_R

    Szuwar_R Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy jak będę miał RGH, i LT 3.0 to zadziała mi wtedy Soul Calibur V przerobiony na LT 2.0?
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli płytę, nagraną pod LT 2.0 włożysz do napędu z LT 3.0, to nie zadziała (oprócz Samsung'a i Hitachi 32 - 59).
     
  9. Szuwar_R

    Szuwar_R Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    każdy samsung, czy jakieś określone modele? kurde myślałem, że odpali wszystko ten Reset Glitch Hack :D
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Samsung jest tylko jeden: c4eva Speaks! | automated irc logs, updated instantly whenever and wherever c4eva speaks
    Wydaje mi się, że wtedy konsola będzie działała tylko z LT, ale mogę się mylić. Jak masz RGH, to wystarczy przerzucić obraz na dysk.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum