1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Soulcalibur V (2012) XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Fuks, Styczeń 30, 2012.

  1. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    [​IMG]

    RELEASE: Soul.Calibur.V.XBOX360-COMPLEX

    REGiON: RF
    JĘZYK: ENG
    ABGX360: http://i27.fastpic.ru/big/2012/0130/33/a1d6057d76a3ed84b7e7bb34eb994b33.png
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Liii wroce do domu to sciagne :)

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  4. WSZtm

    WSZtm Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    193
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gra ściągnięta.
    Nagrana na zwykłej wypalarze i działa bez problemów.
     
  5. popino

    popino Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Co z plikiem topology data,trzeba dograc recznie czy przez abgx,a moze juz jest w obrazie???Moze ktos wrzucic log z abgx,Jak wiadomo nie ma tej gry w bazie abgx i dlatego sie pytam.
     
  6. Coud95

    Coud95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    plik topology data jest dograny :)
    Jak ktoś chcę grać na lt2.0 musi zrobić tak jak przy final fantasy XIII-2
     
  7. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    A nie łaska zobaczyć na ten log abgx360, który ja podałem w pierwszym poście. Jest on już dograny, a jak się okaże, że nie to co za problem dograć go?
     
  8. gekonek

    gekonek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak? przydałby się jakiś tutek krok po kroku jak sie pozbyć topology tzn jak odpalać na LT 2.0 gry wymagające 3.0 Zrobi ktoś?
     
  9. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    po polskiej premierze będzie wersja z napisami PL?
     
  10. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Po grzyba ci polskie napisy w bijatyce?
     
  11. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
  12. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    jak wiadomo w każdym SC jest Single mode a w nim masa Questów do zrobienia żeby odblokować postacie dooperele bronie itp. a te są dość często nie łatwe to rozkminienia bez dobrej znajomości angielskiego
     
  13. Frezer

    Frezer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    188
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mam problem, odpalam gierke i działa na LT 3.0 ale jedynie z płyty pomimo tego że ją zainstalowałem, weryfikacja przechodzi pomyślnie i gra działa ale cały czas czyta jedynie z płyty, tez tak macie ?
     
  14. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    podobno w xgd3 do 5min czyta płyte póżniej już nie .
     
  15. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    xgd3 czyta kilka minut po uruchomieniu, potem luzuje. Musiałeś ją źle wypalić.
     
  16. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zadziałało u kogos? bo u mnie nie działa i nie wiem czy cos zle zrobiłem albo zle sie nagralo, czy poprostu ten sposób nie działa z Soul Calibur
     
  17. Coud95

    Coud95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  18. inferno666

    inferno666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    działa na lt 2.0 sciagnoł ktoś juz i sprawdzał ???
     
  19. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
  20. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    zadziałało to już komuś z tego poradnika

    przy instalacji wyskakuje mi takie coś o co chodzi?? [​IMG]
     
  21. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    u mnie tak samo było....masz windows 7?

    szukałem i znalazłem na tej stronie, sciągnałem stąd ten "plik" ( nie wiem co to dokładnie jest) zainstalowałem i wszystko okej,

    xbox backup creator???

    zrobiłem jak w poradniku ale gra nie chodzi, zaraz spróbuje jeszcze nagrac bo byc może poprostu zle sie nagrało skoro inni pisza ze im chodzi na lt 2.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum