1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

South Park i aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez robsik666, Marzec 7, 2014.

  1. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam pytanie mianowicie posiadam Lt 3.0 i dashboard 2.0.16203.0 lecz po włożeniu South Parku konsola woła o aktualizację dasha i tu pytanie czy mogę śmiało aktualizować kosole bez obaw na negatywne skutki tej aktualizacji?Nie usunie mi to przeróbki ?Będę mógł nadal instalować gry XGD3 na dysku?
    Pozdrawiam !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Powtarzam 1236489 raz: żadna aktualizacja nie usuwa LT od 1.92 w górę.

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  4. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za odpowiedź ale powiedz jeszcze czy nadal będę mógł instalować gry z XGD3 na dysku?
     
  5. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    No tak będziesz mógł
     
    1 osoba to lubi.
  6. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na pewno?W poradniku na forum jest napisane, że powyżej softu 13604 się bez ihasa nie da a ja takowego nie mam.To jak to w końcu jest?
     
  7. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    Będziesz mógł bez obawy instalować te gry. Sam tak robie.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Pomyśl logicznie - Skoro teraz miałeś 16203 i wszystko działało to na najnowszym również będzie działać...
     
  9. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Tylko jeśli nie masz ihasa to żeby odpalic gre XGD3 z dysku musisz zrobić trik z mp3 (podpinasz pena z muzyką w formacie mp3, włączasz muzyke, odpalasz gre, po pewnym czasie odpinasz pena)
     
Wczytywanie...

Poleć forum