1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

South Park: Kijek Prawdy / The Stick of Truth (2014) PAL.XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Marzec 3, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: South.Park.The.Stick.of.Truth.PAL.XBOX360-COMPLEX
     
    3 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sidewalker

    sidewalker Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To jest ta wykastrowana wersja, tak? Rozumiem, że zostały nałożone regiony PAL i NTSC?
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Każda wersja Europejska jest cenzurowana... PAL
    Poprzednia bez PL nie ma cenzury.
     
  5. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Pytanko gdy mam dasha 2.0.16202.0 i zaktualizuje go z tej gry nie załapie tej cichej aktualizacji, że kopie gier nie będą działać ?
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli masz ixtreme 2.0 to na pewno utrudni granie.

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  7. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Mam lt 2.0 q najnowsza gra jaką grałem to będzie batman origins
     
  8. heam

    heam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ależ jaki to FASZYZM I BOLSZEWIZM w jednym żeby cenzurować na cały rynek "europejski" grę bo co niemcy mają jedyną słuszną opinię na temat cenzury? Cytując "wiedz że coś się dzieje" zaczyna się od cenzurowania "okropnych scen" w grze dla dorosłych np. zamontowania w dupsku sondy przez kosmitów, swoją drogą ciekawy paradoks że niemcy to kolebka pornosów z fiksacją na temat odbytnicy. A na czym się skończy widzi każdy co się dzieje można politykować.

    orso6// Avatar usunięty reg. pkt 10.
     
  9. L8EK

    L8EK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czy jest jakakolwiek szansa na zdobycie wersji PAL BEZ CENZURY?
     
  10. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Nie ma szans tylko ntsc jest bez cenzury
     
  11. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Na RGH śmiga bez problemu, wystarczy w obrazie podmienić jeden plik.
    Na LT nie wiem czy taki obraz da radę bez problemu odpalić na konsoli ale zakładam że nie.
     
  12. CozzY

    CozzY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2013
    Posty:
    415
    Polubienia:
    108
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Luboń
    A konkretnie ktory?

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
  13. Semimav

    Semimav Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Jezeli chodzi o cenzure to wystarczy w jednym pliczku (jezeli ma sie RGH) zmienic true na false i smiga:).
     
Wczytywanie...

Poleć forum