1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Spadki fps

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Maksiuuxd, Kwiecień 28, 2013.

  1. Maksiuuxd

    Maksiuuxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    158
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam mam spadki fps w grach, w Far cry 3 tnie strasznie, na filmikach chodzi plynniej prosze nie pisac, ze ta gra tak ma bo mam tez inne, np nfs most wanted kamera przy feldze to tnie lub duzo policji, tak samo mam w sleeping dogs, Sniper ghost warrior 2 chodzi tragedia lol! na yt w tych miejscach plynnie, a u mnie spadki do 10 fps. Konsola chyba sie nie przegrzewa nie wiem, mam dysk z dyskiem a bez dysku nie ma roznicy tak samo chodzą, rozkrecilem konsole nie ma żadnego kurzu, a padac nie pada bo juz od roku tak gram i jakoś zero 3 rrod.. Laser? nie wiem, wszystkie gry sie normalnie na dysku instaluja pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Legalus

    Legalus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Data produkcji Twojej konsoli? Ile lat użytkowana? Pierwszy właściciel to Ty? Możliwe,że siada GPU.
     
  4. Maksiuuxd

    Maksiuuxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    158
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    2009, nie wiem kupiłem ją na allegro ale nie była katowana z tego co wiem nie bylo zadnej przerobki nic, cicho jak na fata gra. Siada GPU, to ile ma siadać rok? W ciagu roku powinna padnac chyba co nie albo sie pogorszyc, ten stan jest taki sam,.
    jasper jak coś
     
  5. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    No właśnie widziałem na forum chyba że 3 takie przypadki i to właśnie wszystkie w jasperach to jest wina GPU po prostu nie wyrabia i patrząc na to że tak w większości wypadków to się dzieje w jasperach to wydaje mi się że to jakieś fabryczne błędy konsola będzie działać nie powinna się zepsuć ale będzie tak właśnie mulic nie wiem czy naprawa jest opłacalna
     
  6. Maksiuuxd

    Maksiuuxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    158
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Chyba, ze to ja jestem uczulony na spadki fps kurcze szkoda ze nie mam u kogo przetestować jak chodzą gry na innej konsoli bo jeżeli to wina konsoli to bym sprzedał ją, a kupił nowa.
     
  7. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola
    Sprawdź najpierw inne źródło gry, jeśli masz ją na płycie - oryginał - spróbuj inną płytę, jeśli nagrywana, pobierz z innego źródła kopię i nagraj na inny nośnik.
    Jeśli RGH to sprawdź w formacie GOD/wypakowanym, po prostu alternatywną wersję Twojej.
     
  8. Maksiuuxd

    Maksiuuxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    158
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam Lt 3.0, nagrałem Far Cry 3 ihasem na dwie plyty verbatimy, nie ma roznicy tak samo z innymi grami, a teraz mi szkoda płyt..
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Przeczyść pamięć podręczną.
     
  10. Maksiuuxd

    Maksiuuxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    158
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Hoho, ile razy ja to robilem ;p nic nie pomaga
     
  11. WerJar

    WerJar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódz
    Możliwe tez, że dysk twardy siada spróbuj wykombinować jakiś dysk twardy mój kumpel tak miał i jakoś po wymianie dysku zainstalował i gra działała bez scinek.
     
  12. Maksiuuxd

    Maksiuuxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    158
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie, dysk nowy . bez dysku nie ma roznicy :p cos z konsola chyba albo mi sie wydaje albo zle plyty nagrane? tylko ,ze ihas...
    Dodam, ze taki nowy tomb raider nagrany zostal prawidlowo, nic nie tnie
     
  13. Maksiuuxd

    Maksiuuxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    158
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam pytanie mogą być wadliwe ISO w internecie? np jak sie sciagnie to, ze tnie sie lub coś...
     
  14. ShAdOw95

    ShAdOw95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2013
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojkowice
    A może przesadzasz po prostu? Sprawdz jak sie ma sprawa do demowek na pendrivie.
     
  15. Maksiuuxd

    Maksiuuxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    158
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Hmm z FC3 coś jest na pewno nie tak, patrzcie na ten filmik może jakoś nie za dobra ale widać wszystko jak kamera się rusza i to nie jest 30 fps; VID_20130501_141941 - YouTube
     
  16. Maksiuuxd

    Maksiuuxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    158
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    prosze o szybka odp. filmik wyzej
     
  17. Maksiuuxd

    Maksiuuxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    158
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    erffeferef
     
  18. mietek52

    mietek52 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    187
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Też mam te problemy co kolega wyżej.
     
  19. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Kolega wyzej dostanie upomnie od moda za pisanie posta pod postem. wina gry lub lasera. Gry ciagna max xa
     
  20. Maksiuuxd

    Maksiuuxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    158
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jest możliwe, że wadliwe ISO i dlatego gra tak tnie?
     
  21. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    nie, nie jest mozliwe ze wadliwe ISO, jedynie plyty do bani lub wysiadajacy naped
     
Wczytywanie...

Poleć forum