1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Spalony liteon-Prosze o pomoc!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Damian0709, Grudzień 30, 2011.

  1. Damian0709

    Damian0709 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam dzisiaj przerabiałem konsole na lt3.0 przerobiłem tak samo jak jakieś 2 miesiące temu konsole na lt2.0 ale po złożeniu i podłączeniu konsoli przestał działać napęd i śmierdziało spalenizna i o to co się stało!!


    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting


    czy można to zrobić albo gdzie kupić nowy napęd?

    Proszę o pomoc!!!!


    Przerabiałem USB PROBE V3
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kingsjarek

    kingsjarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    uwalony napęd!!! spróbuj jakis serwis albo wymiana napędu na nowy
     
  4. Damian0709

    Damian0709 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No właśnie gdzie mogę kupić?
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    liteon slim/fat ,spalona eletronika , jak slim to lepiej już myśleć o RGH
     
  6. Damian0709

    Damian0709 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    liteon fat wlasnie wole kupić nową gdzie to można kupić?
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    allegro lub na forum poszukać czy ktoś nie chce takiej sprzedać
     
  8. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    lol polecam allegro co ty zrobiłeś coś czuję że wsadziłeś kabel od zasilania na odwrót
     
  9. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
  10. Damian0709

    Damian0709 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Co trzeba wiedzieć żeby zamówić oprócz tego że mam 93450C ?i czy na czysty napęd wystarczy wgrać np 3.0 czy coś jescze?
     
  11. Damian0709

    Damian0709 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wielkie Piwko dla ciebie Jax9000:) już zamówiony a odnośnie pytania wyżej?
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Kupić obojętnie jakiego liteona do grubej konsoli bo wszystkie są identyczne. Flas***e tak jakby to był ten co miałeś w konsoli

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum