1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Spalony napęd xbox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez amadeusz, Grudzień 19, 2012.

  1. amadeusz

    amadeusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Po próbie wgrania lt mój napęd przestał działać. Mam do niego klucz. Chciałbym się dowiedzieć co zrobić abym mógł znowu grać na mojej konsolce?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Spalony napęd xbox

    Jeszcze raz wgrac poprawne fw z dobrym Dvdkey

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  4. amadeusz

    amadeusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale komputer nie czyta dysku
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Spalony napęd xbox

    Dosflash albo na ślepo.
    Jaki napęd?

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. amadeusz

    amadeusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Lite on philips na slepo na zadnym nie dziala
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  8. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Przestal dzialac- czyli co?


    Jak do tego doszlo?


    bo na lakoniczne stwierdzenie "przestal dzialac" moge odpisac: to napraw.



    opisz wszystko co robiles.
     
  9. amadeusz

    amadeusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem wgrać flasha. Miałem już klucz wszystko było przygotowane i przystąpiłem do flashowania. Napęd oczywiście wykrywało. Gdy nacisnąłem 2 razy tak to wypiąłem szybko, ale zapomniałem wpiąć i po czasie. Za drugim razem to samo i wtedy przestało go czytać, a gdy spróbowałem go podpiąć do xboxa to dostałem e64.
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Spalony napęd xbox

    Wiec wybierasz port do którego jest podpiety (nie będzie go wykrywac), dajesz liteon erase i po chwili Wylaczasz o włączasz napęd. Zaskoczy.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum