1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

spatchowane gry - pomocy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez blazius123, Listopad 29, 2009.

  1. blazius123

    blazius123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ixtreme 1.5.1 jak kolega , jemu działają spachowane gry z wave 4 na wave 2 , a mi nie , dlaczego ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazius123

    blazius123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak chce odtworzyć halo odst to mi pisze to play this disc put in an xbox 360 console
     
  4. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Patchuj gry na wave 3 a nie wave 2.
     
  5. blazius123

    blazius123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Jak zadziała to przycisk: Dziękuje
     
  7. lisek1983

    lisek1983 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    Musi zadziałać na wawe3 bo ten xtreme jest pod nim też mam takiego i tylko wawe3 chodzą
     
  8. blazius123

    blazius123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystko działa
     
Wczytywanie...

Poleć forum