1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

spear do liteon v1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Przemo007, Sierpień 31, 2010.

  1. Przemo007

    Przemo007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie czy jeśli nie mam w domu db9 a mam db25 to moge go użyć nie używając db9? czy to tez posluży jako port COM ? jak podepne db25 to tez zczyta?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    db9 i wersja rozszerzona db25 to wtyki lub gniazda tego standartu ,a nie port com
    port com masz na płycie głównej w komputerze (lub nie) db25 były stosowane bardzo dawno w starych komputerach
    od co najmiej 10lat są stosowane db9

    podaj jaką masz płytę główną w PC lub sam sprawdź w instrukcji jaki masz port com lub zrób fotke tyłu komputera /złącz

    może poprostu mylisz stare złącze drukarki z portem com ? i stąd to pytanie
    wtedy nie da się zamienić LPT na COM
     
  4. Przemo007

    Przemo007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tutaj załączam zdjęcie z tylnim panelem komputera [​IMG]
     
  5. Przemo007

    Przemo007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i jeszcze pytanie czy wtyczka db9 podłącza sie do komputera zeby zgrac klucz?
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  7. Przemo007

    Przemo007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    od strony elektronicznej to lajtowo bo chodze do technikum elektronicznego ale pytałem od strony informatycznej bo nie bylem pewien hehe
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    i nie wiesz jak wyglada port com? Oo
     
Wczytywanie...

Poleć forum