1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

spectrum 5xb headset

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez xman, Listopad 23, 2011.

  1. xman

    xman Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam nie dawno kupilem te sluchawki, zauwazylem ze podzas polaczenia ich do xboxa słyszalny jest maly szum, troche to przeszkadza w komunikacji, podobnie jest jak sluchawki podlacze do pc, zauwazylem ze - sprawa sie tyczy mixera (tego czegos co sie podlancza do pada) gdy obejde tą przejsciowke i podlacze do pc sluchawki jackiem 3,5 szumu nie ma, czy ktos z was ma te sluchawixy i czy ma podobny problem nie wiem czy niesc na gwarancje jak myslicie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Kup nową przejściówkę i zobacz, jeśli nadal będzie szum to oddaj na gwarancję całość.
     
  4. xman

    xman Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jaka przejsciowke? nie mozna kupic oddzielnie tego mixera a chyba w nim tkwi problem
     
  5. xman

    xman Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ktos jest w stanie mi pomoc?
     
  6. xman

    xman Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no i jak kodzaki ?
     
  7. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    mozna kupic sam mikser.sam wlasnie taki sprzedaje w dziale gielda:)

    Wysłano z GT-I9000 z użyciem Tapatalk
     
  8. Kserax

    Kserax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mazury
    Sorry ze odkopuje ale mam taki sam problem czy ktos moze mi pomoc czy to normalne?
     
Wczytywanie...

Poleć forum