1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Spiderman, zmiana wave z 2 na 3, nie działa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez soap, Grudzień 30, 2009.

  1. soap

    soap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,
    Mam problem, otóż ściągnołem Spiderman: Webs of Shadow i zmieniłem wave z 2 na 3 (mam iXtreme 1.6). Po nagraniu gra nie chce działać, jest odtwórz DVD.
    Teraz pytanie:
    Co mam zrobić? Nagrać Active.iso ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jeśli gra ma oryginalnie wave 1 czy wave 2 to żeby odpaliła na IX 1.6 wystarczy nagrać . Paczujesz tylko gry z wave 4 do wave 3 żeby ruszyły na IX 1.6 innych ( z niższym wave ) nie potrzeba !
     
  4. technic

    technic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie mam tą grę i nie potrzebuje a.iso, po prostu odpalam ją.
     
  5. soap

    soap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No ok, ale jak teraz spat****e ją znów na drugi to będzie normalnie działać bez Active?
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Najlepiej sprawdż ją programem abgx360 ( jak skonfigurować znajdziesz tu i w google ) powinien on naprawić i przywrócić oryginalny wave . Nie jestem pewien czy spaczowanie z powrotem do wave 2 coś pomoże i czy nie powstaną błędy , możesz spróbować ale lepszym rozwiązaniem jest zrobienie tego przez program abgx .
     
  7. soap

    soap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  9. technic

    technic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak już nie chcesz się bawić w patchowanie skorzystaj z a.iso.

    btw. na tej grze idzie łatwe G zdobyć :D
     
  10. soap

    soap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobra, działa,
    Dzięki ;]
     
  11. blazej_1233

    blazej_1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    wystarczy z wave 4 przerabiać na wave 3 i powinno śmigać bynajmniej ja tak robie
     
Wczytywanie...

Poleć forum