1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Splinter Cell Conviction ABGX

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez chicken1990, Czerwiec 18, 2010.

  1. chicken1990

    chicken1990 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z grą Splinter Cell Conviction. Wypalałem ją już 3 razy na dwóch różnych nagrywarkach za pomocą CloneCD i imgBurn i gra nie chce działać. Wypalana jest na płytach Verbatima. Zamieszczam zrzut ekranu z abgx360 może ktoś mi powie czy są błędy w obrazie, dodam że patch'owałem gre do wave 2.
    [​IMG]

    Dodatkowo chciałbym aby ktoś ocenił sprawdzenie Red Dead Redemption
    [​IMG]

    Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lizok93

    lizok93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bojszowy
    chyba to przez to ze abgx nie obsługuje 6th wave czyli i conviction i RDR. ja normalnie gry wypalam w imgburn nawet jesli abgx pokazuje to co tobie. i wszystko śmiga. chyba coś źle zrobiłeś przy patchowaniu. spróbuj active.iso i bedziesz wiedział.
     
  4. chicken1990

    chicken1990 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gry patch'uje przez 360wavespatcher i tam po prostu wybieram wave2 i patch.
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    obrazy sa ok
    co to znaczy nie chce dzialac
     
  6. chicken1990

    chicken1990 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1


    w przypadku każdej z płyt pojawia się raport o przeczyszczeniu płyty. Jak mówiłem nagrywałem płyty na dwóch wypalarkach z tego na jednej nagrywałem większość swoich gier i każda śmigała
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to daj screeny z abgxa z płyty a nie o obrazu z dysku

    jak bedziesz mial bledy to nagrywara w kompie nie ma innej opcji
     
Wczytywanie...

Poleć forum