1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Splinter cell conviction czemu nie po pl?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jambos, Lipiec 13, 2011.

  1. jambos

    jambos Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czesc kupilem naPOLSKIM xbox live splinter cell conviction
    dlaczego go nie mam po polsku? moge jakos wgrac spolszczenie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DamianProgramista

    DamianProgramista Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie mozna wgrac spolszczenia

    Sent from X10 2.2.1 DT // C++ (Programming Games)
     
  4. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    to że gra jest na polskim marketplace nie znaczy że jest spolszczona
     
  5. jambos

    jambos Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale pisze ze sa napisy pl...
     
  6. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    To sprawdz jaki masz ustawiony region na konsoli - w niektórych grach język jest ustawiany zgodnie z ustawieniami regionalnymi konsoli.
     
  7. jambos

    jambos Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  8. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
  9. jambos

    jambos Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a badcompany 2 jakos mam po pl
     
  10. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    podałem jedną z możliwości - w niektórych grach, które mają napisy bądz dubbing w kilku językach wybór domyślnego języka jest w oparciu o ustawienia regionalne. Tak było w np. Dragon Age.
     
  11. jambos

    jambos Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    cos jeszcze moge zrobic?
     
  12. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    wejsc w ustawienia gry i wlaczyc wyswietlanie napisow - nie kazda gra ma to zautomatyzowane. SUBTITLES ON i jak bedziesz mial mozliwosc to wybor jezyka na PL i dziala
     
  13. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Informacja o grze na żądanie z polskiego live brzmi, cytuję : " Wersja oferowana w usłudze Gry na żądanie obsługuje języki angielski, francuski, włoski, niemiecki, hiszpański"
    Powiedz mi, gdzie ty tam widziałeś info o języku polskim ?
    Jaja robisz z ludzi czy łosia z siebie?
     
  14. jambos

    jambos Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ah bo ja to wyczytalem na gry online:D
     
Wczytywanie...

Poleć forum