1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Splinter Cell Convition

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez RAkU_SK, Kwiecień 19, 2010.

  1. RAkU_SK

    RAkU_SK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
    Jakiego ma wave ten naj nowszy splinter cell bo chcem spaczowac ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PAW66

    PAW66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
  4. mistrzu al capone

    mistrzu al capone Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WWA
    zobacz abgx360
    mozesz miec poczawszy od wawe3-6 rozne obrazy lataja w sieci
     
  5. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    nie wazne jaki posiada, spatchowac na jakiego musisz
     
  6. damianbako

    damianbako Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sandomierz
    panowie a co jest powodem jak sc conviction już mam nagrany i wszystko okej przy nagrywaniy, gra aktualizuje konsole uruchamia ją ponownie i tak w kółko zarówno na wave 4 jak i na spathowaniu na wave 3 ??

    czyżby uwalony upload ??
     
  7. iTyle

    iTyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin
    Zrób aktualizacje offline :)
     
  8. damianbako

    damianbako Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sandomierz
    ale konsola nie jest podłączona do internetu wiec w czym może być problem ?
     
  9. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Zrób aktualizacje offine, dobrze ci kolega iTyle mówi.
     
  10. damianbako

    damianbako Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sandomierz
  11. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    sciagasz aktualizacje np z forum, nagrywasz na pendrive'a wkladasz go do wylaczonej konsoli, a potem ja wlaczasz. koniec.
    EDIT: ta co podales to jest 8955 a najnowsza to 9199
     
  12. damianbako

    damianbako Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sandomierz
    tak ale podałem czy w ten sposób go wgrać ??
    bo ściągam 9199
     
  13. residentosevilos

    residentosevilos Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
  14. damianbako

    damianbako Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sandomierz
    ok zrobiłem aktualizacje i wszystko gra dzięki panowie :)

    gra działa tylko jest problem z zamrożonym obrazem który od czasu do czasu wiesza konsole nie znalazłem w sieci path'a czy jeszcze go nie ma czy słabo szukam czy może jest inny sposób

    @yahoone: nie piszemy post pod postem, używamy opcji edit
     
  15. mrwozu

    mrwozu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja z kolei spatchowalem z wave 4 na 3 tak jak robie to zawsze, nagralem, niby wszystko cacy a gdy właczam gre to mam tylko czarny obraz... próbowałem zrobić aktualizacje offline, ale nie da się, a dodam, że robie wszystko tak jak się powinno bo kiedyś już tak aktualizowałem... proszę o pomoc:)
     
  16. grzebcio33

    grzebcio33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    Powiedzcie mi prosze jak sprawdzić jakiego mam dasha ?
     
  17. garnek

    garnek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    409
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Musisz wejść w: ustawienia systemu ->ustawienia konsoli->dane systemowe i na samym dole masz napisane którego masz dasha. :)
     
  18. grzebcio33

    grzebcio33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
  19. redpradnik

    redpradnik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja zaktualizowalem do najnowszego 9199 , nagralem 3 kopie i nic
    1. sprawdzilem abxem bez przerabiania wave - po wsadzeniu plyty nie rozpoznaje jako gre tylko jako plyte dvd - i menu do odtwarzania filmow
    2. sprawdzilem abgxem i zmienilem wave na 3 - po wypaleniu rozpoznaje ze to gra ale po rozpoczeciu gry jak wybieram poziom czarny ekran i mega zwis bo nawet na pada nie raguje tylko twardy reset
    3. nagral mi kopie kolega ktora u niego dziala... u mnie znow rozpoznaje jako film i kupa:/
    co moze byc nie tak? konsole kupowalem w grudniu inne pozostale gry śmigaja
     
  20. damianbako

    damianbako Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sandomierz
    jak zmienisz na wave 3 to już nie sprawdzaj przed nagraniem bo Ci zepsuje obraz
    może to jest przyczyną
     
  21. rumcajs1

    rumcajs1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Witam
    Podpinam się pod ten temat bo mam problem z tą gra
    A raczej z jej obrazem

    Ściągnąłem spatchowałem z wave 4 do wave3
    i normalnie jak już nie raz nagrywam CloneCd na Verbie i w trakcie nagrywania gdzieś w połowie kończy mi nagrywać i mówi że nie udało się nagrać i kicha 3 płytki do wyrzucenia
    Zaznaczam tylko z tą grą mam problem i nie zdarzyło mi się wcześniej coś podobnego
    nawet wczoraj zainstalowałem nowszą wersję Clone Cd i to samo
    Może któryś z kolegów miał podobny problem i może coś zaradzić?
    Z góry dziekuję

    Pozdrawiam Adam
     
Wczytywanie...

Poleć forum