1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Split Screen - COD BO

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Sala8, Listopad 20, 2010.

  1. Sala8

    Sala8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Witam. Mam pytania co do tego trybu.

    Gram na splicie z kuzynem na multi i jest ok :) Ale nie sprawdzilem tego a rzadko mam 4 pady wiec pytam bo nie jestem pewien:

    -Nie da sie grac w wiecej niz 2 osoby na podzielonym ekranie na multi oraz w zombie ?
    - Nie da sie zmieniac ustawien gry na Lokalnej > Podzielony ekran ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    Da się grać we czterech na jednej konsoli, ale nie jest to łatwe ;]
    Możesz grać jedynie na pionowo podzielonym ekanie
     
  4. Sala8

    Sala8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    No ale jak pionowo >>??
    To ze sie da to wiem ale na trybie lokalnym a mi chodzi czy da sie na multi w czterech i na zombie ?! Nie rozumiem jak pionowo jak to jest dzielone na 1/4 ekranu czyli kwadrat/prostokąt
     
  5. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
  6. Sala8

    Sala8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    1.W moderna gralem na splicie ! i tu tez tylko tu na splicie nie mozna ustawic zasad a jak sie myle to jak >?
    2.Wlasnie jak w zombie ?
    3.A na necie mozna wiecej niz w 2 ?
     
  7. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    1. Tu niestety nie da się nic ustawić (a przynajmniej nic nie znalazłem, a szukałem sporo)
    2. Co tu dużo mówić - przetrwać trzeba fale zombie samemu lub na split screen. Mi osobiście ten tryb nie podszedł, ale są ludzie, którzy kupowali Bo dla zombie ;]
    3. Nie! na live możesz grać sam
     
  8. Sala8

    Sala8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Jeszcze ostatni raz zapytam: Przetrwac a ile to jest fal ? I mozna to zrobic przez xbl ? Jesli dobrze zrozumialem jak przetrwam bede mogl zagrac w 4 na splicie w zombie ?

    I wlasnie na multi mozna grac na podzielonym ale nie doszedlem zeby mozna grac na podzielonym na multi w wiecej niz 2 osoby dlatego pytam
     
  9. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    Tak możesz grać przez xbl z trzema innymi graczami, a na splicie w zombie mode możesz od razu grać w czworo. Tak możesz grać w multi do 4 osób na split screen
     
  10. matik177

    matik177 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Rozumiem że w 3 też można grać w ZOMBIE na splicie? Jak wtedy będzie podzielony ekran?
     
  11. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    2 kwadraty na górze i jeden prostokąt na dole
     
  12. matik177

    matik177 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie można włączyć zobie na split dla 3 playerów. Jest nawet napisane że 2/2 tzn. 2 max.
     
  13. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    Jeżeli tak to sorki za wprowadzenie w błąd
     
  14. Sala8

    Sala8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    TO samo na multi na splicie nie mozna wiecej niz w2 masakra :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum