1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Spolszczenie Assasins creed 3 rgh

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kiro67, Czerwiec 27, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kiro67

    kiro67 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Skopiowałem sobie to spolszczenie (http://xboxforum.pl/kosz-53/jtag-rgh-spolszczenie-co-i-jak-150591/) do folderu <jakieś liczby, np. 5646546AE> i nie działa. Tzn. Gdy włączam gre to jest czarny ekran i nic się nie dzieje. Ktoś wie, jak to skopiować, badź zna działające spolszczenie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    AC3 masz wypakowaną do XEX'a ??
     
    1 osoba to lubi.
  4. kiro67

    kiro67 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tzn mam przerobione w iso2god. Gra bez tych plików spolszczających bez problemu chodziła.

    Wypakuj do XEX'a - programem : eXiso i dopiero wrzuć spolszczenie , w GoD nie ruszy - Jabar
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala

    Gra musi być w formacie xex.
     
    1 osoba to lubi.
  6. kiro67

    kiro67 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A w formacie xex folder z grą też wrzucić do hdd/content i odczyta mi w fsd?
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Tak odczyta
     
    1 osoba to lubi.
  8. kiro67

    kiro67 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, śmiga. Dzięki za pomoc.
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna

    Alert Zamykam zatem

     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum