1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Spolszczenie do xbox przy flashu LT 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dayman, Styczeń 4, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. dayman

    dayman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Jestem świeżakiem , więc prosze się na mnie nie denerwowac :D

    Otóż mam Max Payne 3 w angielskiej wersji , gra nie jest oryginalna. Konsola jest zaktualizowana do LT 3.0
    Mam ściągnięte na kompa napisy. Niby to banalne ,a le jak je wgrać ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    To jest Title update (TU)
    Wrzuć to w /Content/0000000000000000/5454086B/000B0000/tutaj

    Pamiętaj, że TU musi mieć takie samo Media ID co gra!
    Najlepiej przygotuj penka pod X360i wrzuć to przez program Horizon, on sam odpowiednio znajdzie ścieżkę.
     
    1 osoba to lubi.
  4. dayman

    dayman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Skąd mam ściągnąc Title update i czy jak ściągnę to wrzucic na pena a potem do xboxa ?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. dayman

    dayman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak mam rozumieć " pen przygotuj pod konsolą " ?
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Podłącz go do konsoli, wejdź w Ustawienia > Pamięć masowa. Następnie wybierz Przenośna pamięć USB i Skonfiguruj teraz.
     
  8. dayman

    dayman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wgranie UT nie usunie mi przeróbki LT 3.0 ?

    skonfigurowałem pena , co teraz ? jak sprawdzić jakie Media ID ma gra ?
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie usunie.
    Najprostszym sposobem (według mnie) byłoby odpalenie obrazu ISO w programie Iso2God. Tam będziesz miał Title ID, Media ID itp. - gorzej jak usunąłeś obraz gry z PC.
     
  10. dayman

    dayman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pobrałem program iso2god , jak sprawdzic teraz Media ID ?
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Klikasz Add ISO i później w Image Location wybierasz obraz gry i potem załadują się te informacje czyli te ID itp.
     
  12. dayman

    dayman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale nie mam gry na kompie ;>
     
  13. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To inaczej chyba nie ma możliwości. Ewentualnie jak wypaliłeś iHasem to możesz z płytki "wyciągnąć obraz gry" i wtedy zobaczyć w Iso2God.
    IMGBurn -> Create image file from disc.
     
  14. dayman

    dayman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no cóż... szkoda. temat do zamknięcia :)
     
  15. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pobrać TU do wszystkich MEDIA ID do MAX'a3 i próbować.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum