1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

spoof a nowy dashboard

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez barteK_zmc, Październik 29, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. barteK_zmc

    barteK_zmc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zamość
    Witam. mam okazje przerabiac konsole ktora ma spoof'niety naped.. w oryginale konsola miala 83850cv1, teraz wsadzony jest benq 64930c.
    Wgralem na moj naped 0251 oryginalny soft i na czas aktualizacji dashboarda podłączyłem go do konsoli. Co teraz musze zrobic z firmware do benq? wgrac lt do 64930c i zostawic oznaczenie jako 83850?? prosze o pomoc

    . moze trzeba zrobic tak zeby naped pokazywal firmware od 0251 a wgrac 64930? tylko jak to zrobic?
    i jak sflashowac naped aby byl tak jak benq po dash 13141, czyli 04421C
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Po aktualizacji, wgrywaj 2.0 do benq bez spoofa
     
  4. barteK_zmc

    barteK_zmc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zamość
    a moglbys mi opisac jak to zrobic.. wyciagnalem z tego benq pliczek BENQ-OFW.bin... Aktualnie wgralem do niego dalej na spoofie firmware do 04421C i niby dziala
     
  5. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jeśli działają gry z ap to zostaw tak jak jest.
     
  6. barteK_zmc

    barteK_zmc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zamość
    podłączyłem jeszcze raz do kompa i pokazuje mi 04421:)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum