1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Spoof hitachi a LT 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez noiser, Listopad 4, 2011.

  1. noiser

    noiser Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam Xboxa, z napędem Samsunga spoofowanym na Hitachi. Czy prawdą jest, że w tej chwili nie istnieje możliwość wgrania do niej LT.2.0? Jeśli tak to co radzicie, czekać na udostępnienie LT 2.0 czy próbować czegoś innego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Na samsunga jest przeciez lt 2.0

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  4. ciolas2

    ciolas2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wgrać wgrasz LT 2.0 normalnie. Chodzi o to że nie pograsz sobie w gry z XGD3. Wywala żeby przeczyścić płytę. Nie wiem co to ma być bo nikt nie może udzielić konkretnej odpowiedzi. 2.01 miał to podobno naprawic ale nie naprawia. Trzeba wymienić napęd na Hitachi w Twoim wypadku ewentualnie zrobić jtag. pozdro
     
  5. domingta

    domingta Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Lepiej wymienić na BenQ/Liteon z tymi napędami nie ma takich problemów.
     
  6. noiser

    noiser Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli rozumiem, że jak wymienię napęd na benq/liteon to w tej chwili uda się wgrać LT 2.0, mimo że będzie to spoof hitachi? Chce się upewnić by nie wyrzucać kasy w błoto.
     
  7. domingta

    domingta Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak. Samsung nie obsługuje ap2.5 dlatego są z nim takie problemy.
     
  8. ciolas2

    ciolas2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy ktoś może mi potwierdzić tą informację, że po wgraniu LT 2.0 dla hitachi bedzie mozna grać na spoofowanym samsungu w gry xgd3? gdzieś wyczytałem taką informację i nie wiem czy to prawda.
     

Wczytywanie...

Poleć forum