1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Spoof hitachi a LT 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez noiser, Listopad 4, 2011.

  1. noiser

    noiser Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam Xboxa, z napędem Samsunga spoofowanym na Hitachi. Czy prawdą jest, że w tej chwili nie istnieje możliwość wgrania do niej LT.2.0? Jeśli tak to co radzicie, czekać na udostępnienie LT 2.0 czy próbować czegoś innego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Na samsunga jest przeciez lt 2.0

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  4. ciolas2

    ciolas2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wgrać wgrasz LT 2.0 normalnie. Chodzi o to że nie pograsz sobie w gry z XGD3. Wywala żeby przeczyścić płytę. Nie wiem co to ma być bo nikt nie może udzielić konkretnej odpowiedzi. 2.01 miał to podobno naprawic ale nie naprawia. Trzeba wymienić napęd na Hitachi w Twoim wypadku ewentualnie zrobić jtag. pozdro
     
  5. domingta

    domingta Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Lepiej wymienić na BenQ/Liteon z tymi napędami nie ma takich problemów.
     
  6. noiser

    noiser Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli rozumiem, że jak wymienię napęd na benq/liteon to w tej chwili uda się wgrać LT 2.0, mimo że będzie to spoof hitachi? Chce się upewnić by nie wyrzucać kasy w błoto.
     
  7. domingta

    domingta Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak. Samsung nie obsługuje ap2.5 dlatego są z nim takie problemy.
     
  8. ciolas2

    ciolas2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy ktoś może mi potwierdzić tą informację, że po wgraniu LT 2.0 dla hitachi bedzie mozna grać na spoofowanym samsungu w gry xgd3? gdzieś wyczytałem taką informację i nie wiem czy to prawda.
     
Wczytywanie...

Poleć forum