1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Spoof Hitachi do Liteona

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mietafix, Sierpień 12, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. mietafix

    mietafix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2008
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Hej,
    Orientuje się ktoś jak zrobić spoof 49 do Liteona? Próbuje na różne sposoby zrobić w JF a po wgraniu zawsze mam czysty soft Liteona.
    Moje ustawienia:
    [​IMG]

    Co robię źle?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1283
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    nie pamietam juz dobrze tych spoof'ów ale skoro masz napęd LG79 - to powinieneś załadować CFW od tego modelu (LTPlus-79-4d20-1.91), a dopiero na końcu robisz spoof na liteona'a
    a ty robisz na odwrót... ładujesz CFW do Liteona i robisz spoof na LG....
    z tym że z tego co pamietam spoofy chyba nie działają na nowym dash'u
     
  4. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    NO to pytanko podobne bo kumpel nie wie czy będzie mu działał napęd na nowych dashach.
    Ma on Samsunga TS-H943 i już zaczyna mu pomału padać. Wymienił by na takiego samego ale na samungi nie ma już LT 1.91. Więc czy po nowym dashu wszystko będzie działać czy już nie?
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    heh bo do samsunga nie jest potrzebny 1.91.....samsung nie obsługuje ap....
     
  6. 33-300

    33-300 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2008
    Posty:
    418
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    33-300
    klucz tylko ci potrzebny wgraj lt od liteona do liteona z prawidłowym kluczem i tyle bez żadnego spoof
     
  7. lamerro

    lamerro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam podobny problem znajomy ma zbanowaną konsolę Dashboard 2.0.9199.0 w której oryginalny napęd Hitachi został zastąpiony na Lite-On z LT+v1.1 a ten aktualnie uległ uszkodzeniu i teraz chciałbym wymienić mu go na samsunga bo akurat mam ;) oraz wgrać Dashboard 2.0.13599 i tu nasuwa mi się parę pytań:
    Czy mogę wgrać do samsunga od razu LT-sammy-v1.9.bin z odpowiednim kluczem włożyć go do konsoli i zrobić update Dashboard 2.0.9199.0 na 2.0.13599?
    Czy lepiej najpierw zaktualizować Dashboard z podpiętym Liteonem?
    Czy aktualizacja Dashboard 2.0.9199.0 nie zablokuje przypadkiem tej konsoli tak że ruszy tylko z pierwszym napędem jaki miała czyli jakimś Hitachi?
    Co właściwie nowe uaktualnienie robi w przypadku gdy w konsoli jest napęd innej marki niż ten z którym została zakupiona?
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    stary poczytaj napierw bo widzę że twój post pierwszy........................podmiana napedów nie działa....musisz mieć oryginalny........
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum