1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Spoof ,jaki powinienem mieć napęd (2007-08-03)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Saguaro, Luty 27, 2012.

  1. Saguaro

    Saguaro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam xboxa 360 z datą produkcji 2007-08-03 prawdopodobnie mam inny napęd niż produkcyjny bo ma Lite On i nie wiem jaki jest produkcyjny żeby wymienic
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    jak masz lite-ona to nie trzeba wymieniać powinien być benq
     
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    a czemu chcesz wymieniać, aktualizacja ci nie przechodzi czy jak ?
     
  5. Saguaro

    Saguaro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak dasha próbuje wgrac to wyskakuje błąd kiedyś jak FIFE 12 włożyłem i dałem aktualizację to wtedy się zacięło i teraz gry takie jak FIFA 12 i nowsze nie da rady uruchomic
     
  6. Jazze07

    Jazze07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Człuchów
    Prawdopodobnie BENQ.
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    nie rób aktualizacji z płyty tylko z pendrive. wgraj dash 13599 albo 13604 na pena i jazda ;-) Index of ./Xbox360/Uppdateringar/

    a) zawiesiło się na aktualizacji ?
    b) aktualizacja się zrobiła, tylko nie działają nowe gry ?
    c) żadne kopie zapasowe nie działają ?
     
  8. Saguaro

    Saguaro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak zawiesiło się na aktualizacji z pena też się nie dało wgrac a kopie zapasowe działają jak już napisałem tych starszych gier a lt mam 1.1 jak chciałem wgrac 2.0 nie dało rady i nie dało rady odczytac klucza
     
  9. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Jak masz liteona to x po serwisie wiec wszystko ok.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak chcesz benq możemy zrobić zamianę dam ci benq zabiorę sobie tego lite-ona. Zrobię update systemu, lecz najpierw bym sprawdził czy ten napęd nie jest taki jaki ma być w konsoli;)
     
  11. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    obstawiacie że powinien mieć Benq? Z tą datą wychodziły również Hitachi 79
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Rzadkie przypadki, głównie montowane były Benq
     
  13. wielkitobi44

    wielkitobi44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nidzica
  14. Saguaro

    Saguaro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli pewności nie ma jaki powinien byc a jak da się to sprawdzic? tylko dając inny napęd czy jakimś innym sposobem?
     
  15. Saguaro

    Saguaro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to mogę się zamienic za benq dam tego lite on
     
Wczytywanie...

Poleć forum