1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Spoof napędu a Xbox Live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez XmatekX, Listopad 24, 2014.

  1. XmatekX

    XmatekX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam pytanie odnośnie napędu. Posiadam w swojej konsoli napęd Liteon 16D2S który niestety wyzionął ducha więc z swoich zasobów wygrzebałem hitachi rev.78 i zrobiłem spoof z moim napędem i LT3.0. Wszystko ładnie śmiga ale mam obawy odnośnie gry na xbox live, gram tylko w World of Tanks i pytanie czy nie zarobie bana za spoof napędu?
    Sorrki za noobskie pytanie ale lepiej dmuchać na zimne żeby się z ręką w nocniku nie obudzić. Wiem że mogę przekładać napędy, ale trochę to nie wygodne i konsola cały czas rozkopana.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zrobiłeś spoof z d2s na hitachi hehh ban zapewne będzie no i aktualizacje nie przejdzie jak już będzie jakaś kolejna, bardzo ryzykowne.
     
  4. XmatekX

    XmatekX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za odpowiedź. Konsolę oczywiście aktualizowałem ale z oryginalnym napędem. Czyli lepiej nie ryzykować.. Ma się rozumieć że jak podstawie nowego D2S z kluczem z mojego, plus Lt3.0 to będzie ok?
    Pozdrawiam
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dokładnie tak, a co dokładnie padło w twoim bo nie napisałeś jeśli sam laser to wymień i graj co innego jak pcb padło to kup cały nowy napęd w dziale giełda masz forumowych sprzedawców zapewne ktoś ma na sprzedaż.
     
  6. XmatekX

    XmatekX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie usterka w tym napędzie nietypowa, a mianowicie bez płyty laser zaświeci dwa razy i silniczek zakręci przez około 4s, z płytą kreci około sekundy. Wykluczam elektronikę bo podstawiłem inną sprawną i efekt ten sam, znalazłem gdzieś na forum podobny przypadek ale gość wymienił rzekomo laser na nowy i też to nie pomogło, trochę dziwne ale robi się podwójny wydatek jeżeli zakupie laser i okaże się że nie zadziała.
    Pozdrawiam

    Ps. Jak ktoś miał podobny problem i wymiana lasera pomogła to proszę o informację.
     
Wczytywanie...

Poleć forum