1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Spoof napedu benq jako liteon najnowszy dash.Magia.

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez joker@, Październik 30, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. joker@

    joker@ Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam
    Musze sie was zapytac i podzielic czyms co mnie wczoraj zaskoczylo nielada a mianowicie.
    Jakis czas temu (dokladnie w czasach ixterme 1.2 czyli okolo lipiec zeszlego roku ) zglosil sie do mnie klijent ze swoja konsola ze cos sie stalo z napedem.Nie czytal plyt itd konsolka ledwo po gwarancji.Naped liteon z seri 9,jako ze nie mialem napedu takiego samego spoofnalem benq i sprawa zalatwionia.Wczoraj gosc wrocil na aktualizacje,pamietny tego ze teraz spoof juz nie zadziala bo najnowszy dash nie dopusci tego rozlozylem konsolka,wrzucilem litka z serii 9 z OFW i update dasha a tu stop i wisi.Wiadomo co dalej blabla aktualizacja bledna.Wiec zabiegi do przywracania konsoli a oni nic wisi.Dlugo sie nakombinowalem i jak sie okazuje benq-u zostal adoptowany jako wlasny naped a orginalny litek odrzucony i konsolka nie chciala go juz wiecej.Czy komus przydarzylo sie aby konsolka zrobila podobny myk?Nie moge w to uwierzyc do tej pory dash ktory byl przed updatem to 20121xxx lub cos w tym stylu po wlozeniu benq-u konsolka sflashowala go do nowszej wersji i dziala jak nalezy.Oczywiscie brak jakiegokolwiek sladu spoof.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kadzislaw

    kadzislaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam spoofa z liteon na samsunga. Dzisiaj kupilem liteona - co teraz po kolei mam zrobic, zeby zdjac spoofa. Klucz napedu mam. Zrobie to w dosflashu, bo JF jakos niestabilnie mi dziala.
     
  4. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Nie magia, normalne zachowanie. Musiał zrobić update dasha (do tego który flashował) na BenQ. Chociaż dziwne, że przeszło to z iXtreme. Jeżeli wgra się ofw do BenQ bez spoof'a, tylko da się klucz napędu dobry oczywiście to właśnie tak się stanie.
     
  5. kadzislaw

    kadzislaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No dobra - jakoś dałem radę. To znaczy dałem na tyle, że działają mi nowe gry (Battelfield3). Tylko docelowo mam wrócić do oryginału i grać na spokojnie przez XBL. Teraz napiszę jak to zrobiłem. Na początku miałem napęd samsunga z LT 1.1 - ostatnia aktualizacja dasha - z gry MortalCombat2011 - 2.012625.0. Wrzuciłam oryginalne FW od samsunga - aktualizacja do najnowszego dasha, potem wrzuciłem LT 2.01 dla samsunga, ale jako, że nowy dash nie współpracuje ze spoofem to nowe gry nie działały. Dzisiaj kupiłem Lite-ona v.1, bo taki był oryginalny i wrzuciłem mu LT 2.0 - wszystko bangla. Tylko teraz, czy jak będę chciał przejść na oryginały to wystarczy tylko wrzucić oryginalne FW i wszystko będzie ok - tzn. nie będzie bana? Konsola nie oflagowana. Ewentualnie co należy zrobić, co sprawdzić, tak, żeby było dobrze.
     
  6. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jak już się majstrowało z fw napędu to możesz wyłapać bana i na oryginalnym fw
     
  7. joker@

    joker@ Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok ale nie powinno do zadzialac na najnowszym dashu gdziee spoof zostal wyeliminowany chyba ze cos przeoczylem
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum