1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Spoof napędu, help!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez CinderellaMan, Styczeń 31, 2012.

  1. CinderellaMan

    CinderellaMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. Mam konsole w którym zmieniono napęd na Benqu. Dzisiaj wrzuciłem do nie GoW 3, zaktualizowałęm i tu pojawił się problem. Raz gra się włącza a raz nie, można coś z tym w ogóle zrobić? Pozdrwiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Musisz wymienić napęd na taki jaki był fabrycznie, bo inaczej nie pograsz w gry XGD3.
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    skoro raz sie wlancza a raz nie pewnie laser sie konczy albo cos z plyta
     
  5. CinderellaMan

    CinderellaMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Pech...jakie to musi być napęd, konsola jest z 2008 roku, płyta główna Falcona chyba...pewnie Arcade, była zakupiona pewnie kiedy nie był on przerabialny.
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    pewnie liteon sprawdz jeszcze na innej grze
     
  7. CinderellaMan

    CinderellaMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wypale zaraz Batmana to dam znać jaka jest sytuacja, wszystkim dziękuję za odpowiedź.
     
  8. CinderellaMan

    CinderellaMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Kurde teraz znowu wszystko śmiga dobrze, wypaliłem Drivera, znowu zaktualizowałem i działa narazie, nie ogarniam ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum