1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Spoof napędu Xbox 360slim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sewo, Kwiecień 11, 2013.

  1. sewo

    sewo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Jakiś czas temu kupiłem slima z datą produkcji 2010.06.07 za można powiedzieć bezcen. Problem w tym że masz uszkodzony napęd (nie udany drill) ale mam wyciągnięty klucz na szczęście. Teraz pytanie czy dało by radę wymienić napęd na jakiś starszy najlepiej na benqa żebym mógł sobie samemu wgrać klucz. Próbował już kiedyś kiedyś ktoś coś takiego robić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie zrobisz
    Musisz mieć napęd od x360 slim

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  4. sewo

    sewo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    generalnie widziałem kiedyś na forum temat w którym było pokazane jak przekładano liteona ze starego xboxa360 do slima zresztą dokładnie tak samo ma zrobionego slima mój szwagier plus do tego jeszcze ma rgh. Z tego co wiem to trzeba było trochę ciąć obudowę od tego liteona żeby się zmieściła do slima i trzeba bylo przekładać tackę od napędu. jeśli da się tak z liteonem to dlaczego nie z benqiem?
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Ta metoda dawno juz nie dziala . Na rgh to inna bajka. W tym przypadku musisz kupic naped do slim tam bedzie 9504 lub 0225 lub elekronike . Lub zrobic rgh cena rgh a napedu ta sama.
     
    1 osoba to lubi.
  6. sewo

    sewo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak zrobię rgh i założe starego benqa to wszystko będzie hasać? Zależy mi po prostu na napędzie trochę bo tak czy siak rgh będzie robione
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Przy rgh naped jest zbedny ale bedzie dzialac. Zamiast napedu lepiej dysk z pc podpiac i gry kopiowac przez ftp.
     
Wczytywanie...

Poleć forum