1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Spoof napędy z benq na liteon

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Saguaro, Marzec 25, 2012.

  1. Saguaro

    Saguaro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam częśc osób twierdzi że można zrobic wymianę napędu z benq na lite on i będzie działac a ja mam właśnie w swojej konsoli liteon i nie mogę wgrac dasha chociaż fabryczny był benq czy ten spoof jest juz niemożliwy czy to wina czegoś innego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zrób spoorf a sie z xgd3 pożegnasz na lt ,fabryczny naped nie rób żadnych zamieników
     
  4. Saguaro

    Saguaro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie o to chodzi że nie kupiłem konsoli nowej i napęd był już lite on a pewnośc mam że nie jest fabryczny bo data produkcji konoli jest wcześniejsza niż data pierwszej produkcji lite on ale starsze gry też mi nie chodzą i dasha nie mogę wgrac jeszcze tego co we wrześniu 2011 roku był
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a dash jaki? jak ci się wgryw najnowszy to wina lt albo złego nagrywania:)
     
  6. Saguaro

    Saguaro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    lt jest 1.1 a dash żaden nie chce się aktualizowac 599 ostatnio próbowałem ale wcześniejsze też i nic
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1.1 nie zrobisz za dużo wgraj orginalnego softa dowiesz się wszystkiego jak przejdzie masz fabrycznego liteona jak nie to nie masz
     
  8. Saguaro

    Saguaro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jak już pisałem jak mogę miec fabrycznego lite ona skoro pierwsze wyszły w 2008 a konsola z 2007?
     
  9. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a konsola twoja czy kupiłeś?
     
  10. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    wrzuć do napędu LT+3.0 i wrzuć aktualizacje z pena musi przejść sam to robiłem na litku gdzie miałbyć benq. Jeśli wywali ci kod błędu to nam go podaj
     
  11. Saguaro

    Saguaro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsolę kupiłem rok temu napęd już lite on był włożony

    a z tym lt to najpierw wgrac 3.0 a później dasha?
     
  12. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jak nie wgrasz nowszej przeróbki to się nie przekonasz !
     
  13. Saguaro

    Saguaro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jeszcze dokładniej z tym co napisałeś najpierw mam wgrac lt 3.0 a później spróbowac dasha dopiero? a tobie na tym spoofie normalnie xdg3 działają?
     
  14. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Z nowym dashem 13599 (albo 13146?)nie ma już czegoś takiego jak SPOOF napędu. Po prostu wrzucasz klucz do napędu jaki masz i normalnie działa. Tylko problemy są przy aktualizacji, wtedy trzeba wsadzić oryginalny napęd, oczywiście ta zasada nie tyczy się wymiany benq na liteon i odwrotnie.

    Zatem wrzucasz LT3 do tego liteona co masz z poprawnym kluczem i aktualizacja przejdzie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum