1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Spoof - nowy dash

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez XBOX-M4ST3R, Listopad 22, 2012.

  1. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Witam. Dowiedziałem się, że przy najnowszych Dash-ach nie trzeba robić Spoof-a napędu gdy ma się podmieniany tylko normalnie. Może ktoś to wytłumaczyć? Jak to działa?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Spoof - nowy dash

    Źle zrozumiales - nie nie trzeba tylko spoof nie działa (nie działają gry z xgd3) jeśli podmieniasz napęd obsługujący ap25 na nie obsługujący ap25 i odwrotnie. Dalej możesz podmienic np liteon na benq

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. piotrek1985144

    piotrek1985144 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lichfield
    ja mam podmieniony naped z hitachi 78 na samsunga z lt 2.01 i wszystko chodzi xgd3 tez
     
Wczytywanie...

Poleć forum