1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Spoof samsung na liteon oraz lt+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lfanek, Listopad 27, 2010.

  1. lfanek

    lfanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam !!!
    Mam takie pytanie. Wysiadl mi naped samsung i planuje go wymienic na jakiegos liteona czyli wykonac spoof. Wiem ze konsola dostaje wtedy flage i wykrywa spoof. Jest tylko jedno ale - gry beda chodzic czy nic z tego na chwile obecna? Z tego co wiem to do samsunga nie ma lt+. Zaznaczam ze konsola nie bedzie i nie byla podpinana pod neta
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mureek

    mureek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    yyyyy
    na samsunga nie potrzebujesz lt+, gry z ap2.5 i tak beda dzialac
     
  4. lfanek

    lfanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale patcha przez abgx bedzie trzeba robic? Wystarczy ze zmienie samsunga na samsunga i najnowsze gry z ap25 beda dzialac?
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tak , nie rób spoofa tylko samsunga na samsunga i wgraj iXtreme LT1.0 i wszystko będzie ci śmigać :D
    LT + na samsunga nie wyjdzie bo nie jest potrzebny ,samsung jest bezpieczny :)
     
  6. lfanek

    lfanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A co jesli chcialbym wymienic sam laser w tym napedzie ale on juz jest po spoofie i JF widzi go jako liteon 7485. Mam mu zapodac klucz pod samsunga czy pod 7485?
     
  7. mikul1991

    mikul1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    270
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Hej! Ja mam samsunga i gry z AP 2.5 mi nie chodzą. Wyczyść płytkę szmatką. Na innym x360 mam liteona 74850C, ale nie umiem go przerobić (z samsungiem nie mam problemów)
     
  8. loRdRumek

    loRdRumek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Teoretycznie się da spoof robić , ale
     
  9. lfanek

    lfanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak jak mowie nie interesuje mnie gra na XBL. Chodzi po prostu o to czy tak spreparowany naped bedzie dzialal z najnowszymi grami.
     
  10. Microo

    Microo Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Oflagowana konsola traci na wartości. Dlatego jeżeli masz możliwość postaraj się osiągnąć zamierzony efekt bez spoof'a.
     
  11. lfanek

    lfanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja sie nie pytam czy konsola dostanie flage, czy straci na wartosci, czy lepiej wrocic do liteona. Pytam sie czy ten sposob co wyzej jest opisany bedzie dzialac i czy nowe gry z ap25 beda na nim smigac?
     
  12. piechu83

    piechu83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spoof z litone do samsunga. wgrany 1.41(zdaje sie) Mafia2 z active.iso, dashboard aktualizowany ponad pol roku temu.
    czy na takiej konfiguracji dalej moge grac w nowe gry? co z grami z ap.25?
    oflagowanie i ban mi nie straszne bo dwa razy nie daja na te sama konsole;)
     
  13. mistrz77

    mistrz77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co do uruchamiania gier - mozna to zrobvic activate.iso
     
  14. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    napęd co nie obsługuje ap tylko na taki co nie obsługuje..........jeśli obsluguje to trzeba włożyć taki co obsługuje..........i tyle....
     
  15. piechu83

    piechu83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tzn?

    czyli zeby pograc w nowe gry musze zmienic naped na liteona i wgrac lt+?
    czy moge cos zwojowac na podmienionym samsungu?
     
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    musisz wymienic na liteona/benq i wgrac lt+
     
Wczytywanie...

Poleć forum