1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Spoofowany naped BENQ a udate dasha

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez barteK_zmc, Listopad 28, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. barteK_zmc

    barteK_zmc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zamość
    Witam. Mam do przerobienia konsole chyba xenon.
    W JG wyświetla że napęd jest Spoofed as: 6243 a rev 64930.
    Jak mam to zrobić żeby było dobrze? Chciałem wgrać nowego dasha 15574 i LT+ 3.0. czy to się uda?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Spoofowany naped BENQ a udate dasha

    Soft bez spoofa wgrywasz i ma smigac.

    Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
     
  4. barteK_zmc

    barteK_zmc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zamość
    czyli mam wgrac do tego napedu firmware do 64930 tak?
    na napedzie z kolei jest napisane FW 62430cr
     
  5. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Spoofowany naped BENQ a udate dasha

    Wgraj 0442. V.3.0

    Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
     
  6. barteK_zmc

    barteK_zmc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zamość
    ale to już po update? przed chyba trzeba wgrać oryginalny
     
  7. barteK_zmc

    barteK_zmc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zamość
    zrobione. wgrałem oryginalny od 64930, pozniej update a pozniej 0442 V3.0
     
  8. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    ***Warn za zły dział i pisanie post pod postem. Nie jesteś świeżakiem!!!***
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum