1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

spoofowany naped samsung i gry xgd3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ciolas2, Październik 15, 2011.

  1. ciolas2

    ciolas2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam. mam spoofowany naped samsung z hitachi. nie odpalaja w ten sposob gry z xgd3. Wyczytalem gdzies ze to wina AP2.5. Czy przerzucenie obrazu przez abgx mogloby rozwiazac moj problem czy tylko i wylacznie wymiana napedu wchodzi w gre? pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kakulukia

    kakulukia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dołączam się do pytania .
    Zrobilem metodą " Non spoof" i prosi mnie o wyczysczenie gry (dark souls) szmatką .
    Czy jest na to jakas rada ?
     
  4. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    chyba dash nie odpala na spoofingy chyba ale nie jestem pewien
     
  5. kakulukia

    kakulukia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak dasz metode nie spoof . to dasz ladnie odpala . Gra sie nagrywa na dysk ale prosi o "wyczyszczenie plyty " jak dajesz "zagraj".
    czy jest na to jakis sposb ?
     
  6. kakulukia

    kakulukia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nikt nie zna żadnego rozwiązania ?
     
  7. ciolas2

    ciolas2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem. najpewniejszym rozwiązaniem jest zmiana napędu na oryginalny. Ale nie wiem, czy nie da się właśnie zrobić czegoś z obrazem gier xgd3. Może ktos wie jak to ogarnąć?
     
  8. 3legan

    3legan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ten sam problem, c4eva pracuje nad nowym lt 2.1, mam nadzieje że to załatwi sprawe. Jeśli ktoś coś więcej wie niech napisze
     
  9. pirania36

    pirania36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    domu
    Skąd masz to info? Jak już to tylko poprawka 2.01 dla napędów Samsung TS-H943.
     
  10. kakulukia

    kakulukia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    cos sie koledze pomylilo po prostu :)
    LT2.01 dla Sammy wychodzi dzisiaj :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum