1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sporf

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gogetta, Kwiecień 19, 2012.

  1. Gogetta

    Gogetta Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam przerobionego xboxa 360 jeśli mam sporfa to wszystkie oryginalne gry nie działają??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    orginalne zadziałają piraty xgd3 już nie
     
  4. Gogetta

    Gogetta Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czytałem na innym forum ze na sporfie gry oryginalne nie działają więc już sam nie wiem
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    problem z dashem może być wgraniem
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wszystkie oryginalne gry będą działały, tylko że, będą wymagały nowego Dash'a, to prawdopodobnie będziesz musiał cofnąć spoof'a i dopiero wtedy wgrać aktualizację. Mając spoof'a nie uruchomisz gier XGD3.
     
  7. majster323

    majster323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    157
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Do końca nie wiem jak to jest ale u mnie w konsoli zamiast Hitachi v.79 mam włożony LiteOn 16D2S z LT+3.0 i np. Rayman Origins i CoD MW3 śmigają bez problemu. Dash 14699.
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    tez tak mialem na dwoch konsolach i wszystko dziala
     

Poleć forum