1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sposób na darmowego PADA - Działa jeszcze ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MikkpoL11, Listopad 23, 2009.

  1. MikkpoL11

    MikkpoL11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Witam . Mam pytanie czy ten sposób na darmowego pada działa ?

    ''Prosisz o rejestrację konsoli, po tym pytasz czy gwarancja obejmuje także pada. Gdy miła pani nie zaprzeczy mówisz że coś nie tak z twoim padem (tutaj należy zmyślić jakąś usterkę) po wszystkim dostajemy info. iż pad dotrze do nas w ciągu 2-3tyg. i nie musimy odsyłać starego''

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    czekaj jak skacze pic kawę to powróżę ci z fusów . albo czekaj zadzon i sprawdz sobie sam
     
  4. maax990

    maax990 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziala,zadzwonilem mila pani sprawdzila czy mam gware,mialem wiec chyba nawet oflagowany nie jestem,powiedzialem ze odkupilem konsole od goscia co ja z angli przywiozl, i nie wiem czy moge reklamowac pada bo przycisk a nie dziala i dziecko mi placze,po 5 minutach dowiedzialem sie ze padzik zostanie wyslany,na drugi dzien dostalem na maila potwierdzenie
     
  5. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Szybko zadzwoniles.

    Ps.Infolinia jest czynna do 17 a ty dzwoniles po 20. Ciekawe jak to mozliwe.
     
  6. MikkpoL11

    MikkpoL11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Hehe :) Dzięki czekam na więcej odpowiedzi
     
  7. Lobker

    Lobker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam małe pytanie jakie jest numer na info linie ??
     
  8. MikkpoL11

    MikkpoL11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    008004411796 Proszę :D jeśli pomogłem daj Dziekuje
     
  9. maax990

    maax990 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jesli ci chodzi o mnie to znajdz mi moze gdzie napisalem ze dzis dzwonilem co???,zreszta jest napisane o drugim dniu w ktorym dostalem maila,coz po co czytac calego posta hahaha
     
  10. Lobker

    Lobker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziwny ten numer:D jutro za dzwonę zobaczę co z tego wyjdzie
     
  11. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    No to jesli wczesniej dzwoniles to po co pytales na forum jak juz bylo po wszystkim/
     
  12. MikkpoL11

    MikkpoL11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Jak będzie zły , podam ten dobry :)
     
  13. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Ja mając arcade'a zadzwoniłem i po 2 tygodniach dostałem białego bezprzewodowego pada w folii z bateriami. Mój kolega do Elite'a dostał czarnego pada w blistrze.
     
  14. maax990

    maax990 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gdzie pytalem???widze tylko ze odpowiadalem koledze
     
  15. maax990

    maax990 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ta,u mnie tez wiedziala ze ma wyslac czarnego po nr konsoli wiedza jakiego wyslac chyba
     
  16. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Jaki dziwny ?
    Jest ok ;)
     
  17. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak działa. Był o tym niedawno temat - wystarczyło poszukać

    KOSZ
     
Wczytywanie...

Poleć forum