1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sposób na WiFi w X'ie- pytanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kret1993, Grudzień 3, 2009.

  1. kret1993

    kret1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sztum
    Mianowicie znalazlem cos takie no forum http://xboxonline.valhalla.pl/index.php?showtopic=15590&st=0 i mam poytanie czy: TP-Link TD-W8901G (do kompa) i TP-Link TL-WR340G (do klocka) czy bedzie to do siebie pasowalo i czy moge prosic o oopis konfiguracji bo jestem w tym zupelnie zielony, nigdy nie mialem do czynieniea z tworzeniem sieci bezprzewodowych :) z gory dzieki za pomoc :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ehh znów mój błąd (mam dwa dni złe) => jak napisał kolega niżej

    Jak dokładnie to ja Ci nie powiem ;)

    Poszukaj tutka na forum bo był
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ani jeden ani drugi sie nie nadaje

    TP-Link TD-W8901G (do kompa) - to jest modem ADSL ( do neostrady) (chyba ze masz neostrade)
    TP-Link TL-WR340G (do klocka) - ten nie ma trybu klienta
     
  5. kret1993

    kret1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sztum
    ja mam wlasnie neostrade, a jak te sie nie nadaja to jak mozecie to podajcie jakies mozliwosci mniej wiecej w tych samych cenach ok 170zl razem...
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  7. kret1993

    kret1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sztum
    bo na swieta chce sobie kupic bo nowy tv mam dostac do pokoju i by sie xbl przydal... tak apropo xbl cos ostatnio czytalem ze ma byc w koncu na polske zrobiony, moze orientujecie sie kiedy mniej wiecej ktos z was
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Póki co to są plotki...W najbliższym czasie się na to nie zapowiada
     
  9. kret1993

    kret1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sztum
    aha, a jak kupie sobie te dwa ruterki to pomoglbys mi to skonfigurowac??
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    sie pomysli
     
Wczytywanie...

Poleć forum