1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sposób na zrzut obrazu Forza Motorsport 5

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez -=SETH=-, Grudzień 17, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    Informacje z IMGBurn:

    [​IMG]

    [​IMG]

    Banalny sposób, potrzebujemy:

    1. Nagrywarka (BD-RW PIONEER BDR-208D-ID61 firmaware 1.10 oryginalny)
    2. ImgBurn


    [​IMG]

    [​IMG]

    Dump trwa około 30 minut


     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola
    News na skalę pierwszej strony Faktu...

    I co to nam daje, po co komu taka wiadomość?
     
    1 osoba to lubi.
  4. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    nic ;p jak będzie coś ala jtag to będzie to miało sens ;)
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3700
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Good news - coraz ciekawiej się robi, kolejna gra z XO zrzucona :D
    małymi kroczkami do przodu .

    Do panów powyżej:
    Na dziś dzień nic , ale jak kiedyś złamią XO to wtedy się przyda.
    Z tym "ala jtag" to dowaliłeś (chociaż kto wie) ... może złamią napęd jak w przypadku x360...gdybać to sobie można, ale dobrze ,że się coś dzieje :D
     
  6. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    #Jabar Ty także dodałeś do pieca z tym napędem :p Może płyty nie są już tak drogie, ale pewnie trzeba będzie mieć jakieś dobre nośniki a nie najtańsze, bo pal licho nagrywarkę i tak trzeba będzie się w końcu w taki napęd wyposażyć. Oby coś innego zrobili nawet i na kształt softmoda jak z ps3 byle nie wypalanie płyt.
     
  7. Punisher

    Punisher Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    428
    Polubienia:
    61
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Chełm, Poland
    Tylko taką nagrywarką sie da?
     
  8. D4vID13

    D4vID13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kościan
    Wielkie konspiracje, walka z piractwem, a podejrzewam, że Ci, którzy nad złamaniem nowych konsoli pracują cieszą się z kilku zajętych wieczorów jak my z nowej gry ;)
     
  9. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    916
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    jak widać żadnych zabezpieczeń antypirackich:)
     
  10. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    bo masa zabezpieczeń pewnie jest w konsoli :p
     
  11. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nic nie dowaliłem ;c!!! Gdzieś czytałem że zabezpieczenia płyt bd nie są złamane ale widać się myliłem.;
     
  12. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Bez przeróbki takie zgranie nic nie daje, gra w sobie może mieć jakieś cuda w sobie żeby się nie dało odpalić. Zreszta napęd płyt nagrywanych nie czyta i się nie zapowiada za szybko żeby coś się ruszyło, same zgranie gry nigdy nie było trudne.
     
Wczytywanie...

Poleć forum